Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet chyba ze mną zerwał i nie mogę się pozbierac :(

Polecane posty

Gość gość

Często płaczę, nie mogę jeść, spac, ouszczam zajęcia, nawet kilka razy się upiłam sama... jak mam sbie tym poradzic?

Gość gość
Zerwał z Toba, czy chyba zerwał? Bo to zasadnicza róznica. Wyjaśnij prosze sytuacje.

Gość gość
chyba zerwał bo przedwczoraj było niby wsystko ok ( choć kilka dni wcześniej nasz kontakt się osłabił z jego strony niby sie codziennie odzywał ,ale rzadko). A wczoraj mieliśmy ustalić cos z naszym weekendowym wyjazdem i miał zadzwnnic rano. nie odezwał się do 14 więc ja mu napisałam ,że bardzo bym chciała pojechac ,ale niestety nie dam rady i tu podałam powod dlaczego, a on napisał " dbrze ,że się dezwałas bo telefon odmówił mi posluszenstwa i nie miałem towjego numeru"- a zawsze zaczyna smsa od kochanie i innych czułości.. Ja mu napisałam jeszcze raz ,że bardzo żaluje ,ale odbijemy sobie to niedlugo. On nie odpisał. Wiec wieczorem napisałam " czy coś się stało ,że mi nie odpisujesz?" ,a on " mam posiedzenie zarządu i nie moge gadać" I tyle. dziwne ,że dzien wcześniej pisał jeszcze bardzo czułe smsy...

Gość gość
dlaczego niby brednie?

Gość gość
No z tego co wynika wcale nie zerwał.. Kobietko, przestań szukać dziury w całym bo stracisz faceta. Daj mu kilka dni, może ma gorszy okres i nie ma ochoty na czułości. Nie odzywaj się do niego, zajmij się czymś bo faceci nie lubią kiedy kobieta jest zaborcza. Jak będziesz się tak za nim uganiać pisząc mu co raz, czemu się nie odzywasz to go rozzłości. Nie zawsze w związku trzeba zwracać się kotku, kochanie i sobie słodzić. Zajmij się czymś i daj mu czas żeby się odezwał. Może ma problemy w pracy o których nie chcę Ci mówić. Zaufaj mi, przechodziłam przez to wiele razy. Faceci tak mają, czasem potrzebują przestrzeni i czasu tylko dla siebie. Daj spokój z tym wyjazdem, nie zaczynaj tematu i czekaj aż się odezwie. nawet gdyby miało trwać kilka dni.

Gość ullensæker
moze naprawde byl bardzo zajety, ja tez pisze mile smsy mojemu mezowi ale czasami jak mam duzo do roboty w pracy to tez pisze tak zdawkowo, ja na twoim miejscu spytalabym wprost o co chodzi, co cie martwi, spytaj czy cos sie zmienilo, masz prawo wiedziec na czym stoisz. Wydaje mi sie ze facet jest zajety na maksa i moze troszke ochlodzily sie jego uczucia wzgledem ciebie ale widac ze jeszcze decyzji raczej nie podjal.... chyba ze jest z tych tchorzliwych co to nigdy w oczy prawdy nie powie. Wiem doskonale co czujesz:)

Gość gość
Trudno, dam to na przeczekanie, nie będe mu sie narzucac bo to go tylk odstraszy... chociaż nie wiem czy sie jeszcze odezwie :( dzien wcześniej pisał same czułosci... może się obraził ten wyjazd, nie wiem :(

Gość gość
i od przedwczoraj zdążyłaś się kilka razy upić??jakim cudem?

Gość mokra lipka
temat prowo 'zerwali' wczoraj a kilka razy juz sie upila hhehe i opuszcza zajecia poza tym nie mozna byc az tak dziecinnym by myslec, ze facet zerwal bo nie napisal 'kochanie...' no proszę Was

Gość gość
autorko, najpierw dorosnij, pozniej bierz sie za związki. Zaden normalny facet nie wytrzyma z infantylną idiotka, więc jaka różnica czy zerwie teraz czy za miesiąc, po lepszym poznaniu ciebie