Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gocha89

Dla mam w co najmniej 3 ciąży zapraszam na pogaduchy

Polecane posty

Zakładam ten topik bo czuję się pominięta! Panie jak usłyszą że to 3 ciąża to od razu robią wow i pytają czy nie wiem co to antykoncepcja! Mam wiele wątpliwości i chciała bym porozmawiać z kimś kto jest w takiej sytuacji jak ja:-)

Gość gość
pragnę trzeciego dziecka. Niestety nie mogłam zajść w ciążę przez rok. Lekarz daje mi marne szanse, gdyż mam torbiele na jajnikach. Teraz muszę łykać hormony. Szkoda. Widocznie jest mi dane mieć dwójkę. Już nie zdecyduję się na trzecie, gdyż latka lecą i dzieci już w wieku nastoletnim. Tobie życzę wszytskiego naj i słodkiego zdrowego dzidziusia:) ludźmi się nie przejmuj, zawsze będą gadać. Masz jedno dziecko źle, trójkę źle, dwójkę tej samej płci też źle. Niestety taka natura i mentalność ludzi. Polacy w ogóle dużo wtrącają się do życia innych i bardzo negatywnie lubią obgadywać:o to fajnie mieć dzieciaki i dużą rodzinę. Kto uważa inaczej, jego wola. Każdy ma prawo do swojego zdania. każdy z nas jest indywidualistą. Dla jednego rodzina jest ważna, dla innego samotność albo co innego. Tylko dlaczego od razu obrażac innych gdy mają inne zdanie i pogląd:o nie rozumiem. Powodzenia

Ja zaliczyłam najzwyklejszą wpadkę lost tak chciał trudno:-) Nie skacze z radości ale nie mogła bym usunąć. Wkurza mnie właśnie to że ludzie dużo gadają a tak naprawdę nic nie wiedzą !