Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie kupujecie plaszcze zimowe

Polecane posty

Gość gość

Kobietki, gdzie sie zapatrujecie w plaszcze/kurtki na zime?:) Moze znacie jakies fajne sklepy internetowe? Zalezy mi na plaszczu cieplym, nie takim dlugim, w miare eleganckim, mlodziezowym.. Od tygodnia poluje na jakas perelke i nigdzie nie moge znalezc :( Nie chce aby to byl plaszcz czy kurtka oklepany/ana, w ktorym chodzi po ulicy do druga kobieta. Moze doradzicie mi jakies fajne sklepy z plaszczami zimowymi w internecie?:)

Gość gość
A jaki to sklep sloneczko?:) Nie pytalam o lumpeksy.

Gość gość
sklep odzieżowy ślicznotko :)

nie kupuje w sklepach internetowych, wolę kontakt na żywo z towarem. kiedyś kupiłam w sklepie typowo z płaszczami, sklepu nazwy nie pamiętam bo to żadna sieciówka i polecam takie sklepy...bardzo oryginalnie skrojony, długi czarny, dwurzędowy, w środku złota lamówka...niestety jest z ciężkiego materiału i postanowiłam, że od tego roku będę go nosić od święta, tym bardziej, że po paru latach noszenia jednak materiał się mechaci, a nie chciałabym go zniszczyć. w tym roku kupiłam sobie w orsay z paskiem w pasie, więc niby długi i puchowy, a jednak zachowuje się kobiecy wygląd-wciecie pod biustem.

Gość gość
na targu, w sklepie, gdzie jest jakis fajny :)

Gość gość
Nikt nie kupuje w sklepach internetowych? Ja swego czasu tez kupowalam w sklepach.. ale od pewnego czasu nie mam po prostu czasu i sily na latanie po sklepach :)

Gość gość
Ja tam lubię zakupy w necie, a jak coś nie pasuje, to można odesłać- w zeszłym roku kupiłam porządny WEŁNIANY płaszcz za jakieś 200 zł od jakiegos sklepu na allegro. A jak chodziłam po sieciówkach, to nie było nic ciekawego pod względem fasonów i kolorów, materiały, to oczywiście jakieś akryle, do tego ceny nieadekwatne do jakości szmatki. Nie mówię, że sie nie da w CH kupić, ale łatwiej o dobrą okazję w necie.

Gość gość
Ja kupiłam piękny zimowy płaszcz na allinside.pl. Bardzo fajne rzeczy tam mają, a za płaszcz dałam 80 zł więc taniocha

Gość wawal
A ja świetny płaszcz kupiłam w modataboo.eu za przyzwoitą cene. Z tego co patrzyłam to teraz wszystkie kurtki i płaszcze mają przecenione. :)

Gość WiolettaMol
Płaszcz zakupiony w sklepie hexeline. Gorąco polecam (sam jest bardzo ciepły). Płaszczyk jest nietuzinkowy, robi wrażenie (nie tylko na mnie) i budzi zazdrość (i dobrze!). Ciekawe materiały i dobre wykończenie, żadne nitki nie odstają a materiał się nie kudłaci (uff.).