Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krzysiek 9921

Co sądzicie o sympatia.pl ? Moje wrażenia i statystyki!

Polecane posty

Gość Krzysiek 9921

Cześć, wszystkim . Na początku chciałem powiedzieć ,że jestem mężczyzną ,ale chciałbym ,żeby wypowiedziały się na ten temat kobitki :-) Słuchajcie Miał ktoś z Was konto na sympatii ? Jest to chyba najpopularniejszy portal randkowy w Polsce . Chciałem się dowiedzieć czy kogoś tam poznaliście i zapoznać się z waszym statystykami . Moje statystyki i doświadczenia na tej stronie wyglądają następująco : Odwiedzin mojego profilu : 500 Oczka : 58 Spodobałem się : 14 Reszta ( niedyskretne pytania , prezenty itp) : 0 Trochę o mnie i moim koncie : Konto mam z 3 miesiące i wykupioną możliwość wysyłania wiadomości Wiek :20 Płeć : Mężczyzna Miastko : Duże :-) Wzrost : 178 Opis mój i mojej wymarzonej partnerki posiadam . Zdjęć mam 4 . Sylwetka : wysportowana Szukałem kobiet w wieku 18- 20 Teraz moje wrażenia : Zakładając konto nie zakładałem ,że znajdę mój ideał . Jestem dość nieśmiałą osobą i pomyślałem sobie ,że może akurat znajdę fajną dziewczynę . Mimo statystyk które wyglądają raczej dobrze ( tak mi się wydaje ) nie znalazłem po 3 miesiącach żadnej fajnej i konkretnej dziewczyny . Szukałem w moim mieście ,a potem w całym województwie . Większość dziewczyn które mi wysyłały oczka to były raczej brzydkie lub otyłe . Wysyłały mi po kilka razy oczka lub pisały wiadomości . Normalnych dziewczyn które mnie zaczepiały było może tylko z 7 ... Sam wysłałem kilkanaście wiadomości i oczek zapoznawczych z czego tylko klika dziewczyn mi odpisywało . Po pewnym czasie przestawały pisać lub odpowiadały po kilku dniach mimo ,że były online prawie cały czas . Wydaje mi się ,że dziewczyny szukają bogatego i przystojnego księcia z bajek :-) Szukają jakiś tam sprecyzowanych ideałów .. które nie istnieją ... Na koniec: Można założyć tam profil lecz trzeba podejść do tego z dużym dystansem . Jestem Ciekaw waszych opinie na temat tego portalu i waszych ewentualnych statystyk . Uwaga ! Jeśli nie masz nic do powiedzenia na ten temat to nie komentuj ani nie zachowuj się jak dziecko obrażając !!!

Gość gość
sympatia to porażka ! Takie losowanie jak w lotto - wole portale które mają solidne ankiety i dobierają do charakteru! Poszukaj lepszego portalu bo ten tylko rozczarowanie przynosi i depresje... Równie dobrze możesz zaczepiać dziewczyny na ulicy i losowo zapraszać na kawę... Poszukaj czegoś ambitniejszego - sama mam męża z portalu randkowego nie będę sypać nazwą bo nie oto chodzi ale już przerobiłam różne i mam opinie wyrobioną.

Gość gość
Jestem facetem znacznie starszym od Ciebie i długo przebywałem na sympatii, ale spotkać tam fajną kobietę jest bardzo trudno, przeważają desperatki, których nikt nie chce z różnych względów oraz takie, które mają kosmiczne wymagania, lub same nie wiedzą czego chcą, najczęściej dowartościować się.

Gość gość  Krzysiek
A jaki inny portal w takim razie polecacie ?

Gość gość
moja siostra ze 3 razy zakladala konto na sympatii. pech chcial ze byla po 30 a nie ulozyla sobie zycia. po chyba roku ( w sumie) na sympatii poznala pewnego faceta. Teraz mieszkaja ze soba i beda miec dziecko :) wytrwalosci i cierpliwosci

Gość gość
ja męża mam z edarlinga - ale ceny tam mają z kosmosu ja co prawda tylko na miesiąc wykupiłam premium - to było 3 lata temu. Ale i tak coś koło 50-60zł zapłąciłam!! Uważam że to bardzo dużo, natomiast mój mąż się nie pierdzielił i wykupił na pół roku heheh w każdym razie nam ten mój miesiąc wystarczył, więc jestem zadowolona - mój poprzedni partner życiowy też tam znalazł miłość niestety tylko na 4 -5 mc ale to właśnie jego szczęście popchnęło mnie do założenia tam konta - głupio się przyznać, ale jest anonimowa :) W każdym razie szukaj portalu z dobrą ankietą - na edarlingu moją bardzo mi się dłużyła zajęło mi to chyba z 20 min! Pytali o wszystko dosłownie! Więc może niekoniecznie ten portal (ale on jest znany) ale z dobrą ankietą dzięki której system może znaleźć jakieś korelacje.

Gość gość
srakajakatakaichóój.pl

Gość gość
Dziewczyny w wieku 18-20 lat nie zakładają kont na sympatii. to nie jest wiek na desperację, a okazji, żeby poznać chłopaka taka dziewczyna ma mnóstwo- szkoła, uniwerek, imprezy, znajomi i media społeczne do tego wszystkiego. Jeżeli ktos w tym wieku zaklada takie konto, to albo dla zabawy albo jest skrajnie nieatrakcyjny albo kompletnie aspoleczny, ale wydaje mi się, ze nawet takie dziewczyny mają jeszcze minimum 5 lat, żeby poczuć jakakolwiek presje na posiadanie partnera

Gość gość
dziewczyny z wieku 18 - 20 l nie zakładają kont ?!! He he zdziwiła byś się , jest tam masa dziewczyn . Nie trzeba być zdesperowany żeby zakładać konto na portalu randkowym i ja nie jestem zdesperowany tylko nieśmiały .Ja nie założyłem konta dla zabawy ,a brzydki na pewno też nie jestem !Po prostu chciałem zobaczyć czy są jakieś fajne dziewczyny ,bo w realu mam problem w podrywaniu dziewczyn .