Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prezenty dla brytoli

Polecane posty

Gość gość

Hej, spedzam swieta z brytyjska rodzina mojego faceta i mam do obdarowania jego rodzine. W sklad rodziny wchodzi oprocz niego samego, jego nastoletni brat (16lat), siostra przyrodnia (9lat) no i oczywiscie mama i ojczym - oboje kolo 50-tki. Mlodszy brat jest fanem pilki noznej i nic wiecej nie jestem w stanie na jego temat powiedziec... Siostra lubi sie stroic i robic makijaze, ale wszelkie kosmetyki odpadaja, bo ona ma juz tego mnostwo. Mama jest z pochodzenia Norwezka, typowa mamuska, a co lubi? Hmmm widze, ze maja mase ozdobnych figurek, obrazkow i innych p*****lek w domu w stylu rustykalnym, wiec moze lubi dekorowac dom... Tata jest policjantem i tylko tyle jestem w stanie na jego temat powiedziec. Dla mojego faceta mam juz prezent, tylko jego rodzina mi zostala... Jakies pomysly? Ile powinnam przeznaczyc na prezenty dla nich (zapraszaja mnie do siebie na swieta)?

Gość gość
ojcu polska wódkę, mamie też polska wódkę, tylko kolorową - soplica ma super kolorowe nalewki, np orzechówkę (! super), wiśniówke, cytrynówkę...) g****ażerii nie wiem co, bo pewnie wybredne i rozwiedzione jak dziadowskie bicze

Gość gość
Brat- tshirt z logo klubu piłkarskiego Siostra- biżuteria Ojciec - alkohol Matka -????????:( Storczyk????

Gość gość
matce wibrator polskiej firmy Vavrushka Company

Gość gość
Proponuję fajny i niebanalny pomysł na prezent -portretowa karykatura z uwzględnieniem zainteresowań i hobby. Można narysować ich wszystkich razem na jednym formacie lub każdego z osobna. Taki prezent będzie przez długie lata wisieć w honorowym miejscu w domu.

Gość gość
ojcu-zubrowka lub zoladkowa gorzka matce-zestaw np z Ireny Eris kosmetykow dla kobiet kolo 50 bratu-szalik klubu z miasta ktorego pochodzisz lub inny gadzet-kubek,otwieracz lub ogolnie szalik pilkarski w barwach PL siostrze-tez jakies kosmetyki z PL firmy dla mlodej dziewczyny

Gość gość
ew siostrze jak ktos wyzej napisal jakis niedrogi z bizuterii srebnej prezent-broszka,wisiorek

Gość gość
to naprawde cudowny pomysl no gratulacje decyzji no slonko swieci 333 www.youtube.com/watch?v=hKlbr5Ip8nY

Gość gość
"matce-zestaw np z Ireny Eris kosmetykow dla kobiet kolo 50" Oj, lepiej nie, kobiety nie lubią, gdy im się wiek wypomina lub choćby przypomina :P Kosmetyki mogą być ale lepiej jakieś eko, może np. olejki do kąpieli a jesli cos polskiego to przejrzyj ofertę firmy Tołpa, mają spory wybór