Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY kobiecie wypada?

Polecane posty

Gość gość

1 zarywać do faceta? 2 pierwszej przepraszać? 3 spluwać na podłogę 4 łapać faceta za przyrodzenie? 5 inicjować seks? 6 włazić mu do wanny? 7 używać jego szczoteczki do zębów 8 zapominać o jego urodzinach? 9 dawać mu prezenty? 10 płacić rachunki w kawiarni?

Gość gość
jeśli kobiecie wypada to powinna iść do lekarza

Gość Zygmunt 83
Nie wiem czy wypada, ale teraz jest równouprawnienie więc babki moga robić co chcą.

Gość gość
to spluniemy siarczyście?:classic_cool:

Gość gość
punkt 2, 7, 8 kategorycznie nie wypada !!! :) jestem facetem i raczej mnie to by odpychało od kobiety.A jesli chodzi o inicjowanie sexu, podszczypywanie lub podrywanie to jak najbardziej tak.Lubie być adorowany przez kobiety :)Podnieca mnie to

1 zarywać do faceta? - PEWNIE 2 pierwszej przepraszać? - OCZYWIŚCIE 3 spluwać na podłogę - NIE, ABSOLUTNIE 4 łapać faceta za przyrodzenie? - JAK NAJBARDZIEJ :) 5 inicjować seks? - TAK 6 włazić mu do wanny? - TAK 7 używać jego szczoteczki do zębów - NIE 8 zapominać o jego urodzinach? - TAK 9 dawać mu prezenty? - TAK 10 płacić rachunki w kawiarni? - TAK

Tak , bo nieśmiały łoś może coś przegapić. Absolutnie nie Chyba że ktoś musi. Łapać ,, to delikatne sprawy . :P Kop w jaja nie z jednego osiłka robi bezbronne dziecko Inicjować seks, działać zwiedzać Jen kij dwa końce i na tym zakończmy tą Mojżeszową przygodę . :)

Gość gość
Kobieta pierwsza podaje rękę gdy Che się przywitać.Mnie poderwała żonka była cnotka ja prawiczkiem i jesteśmy oboje szczesliwi.Więc wypada!!