Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobietki w ciazy...ile Wam zostalo do rozwiazania?

Polecane posty

Gość gość

I jak sie czujecie? Kupujecie jyz wsztstko powoli? Mi pozostaly 3 miesiace i kilka dni a juz mi sie nie chce! Chcialabym juz przytulic moja coreczke

Gość gość
czy już kochasz dziecko bardziej od męża?

Gość gość
mi tak samo 3 miesiace :) na kiedy masz termin? :)

Gość gość
z wyprawka zaczynam w listopadzie.. i nie kocham dzieck bardziej niz chlopaka, kocham ich tak samo, jestem w stanie za nich obu oddac zycie

Gość Gosia grudniowa mamusia
Mi 2 miesiące,jeszcze nie jestem ;gotowa; jak na razie mamy tylko parę rzeczy kupionych ;)

Gość LaDy MaMa
Mi 6 miesięcy. Mam już 2/3 ciuszków!!! Bo ostatnio nic tylko kupowałam. Ale tak poza ciuszkami to nic więcej nie mam. Ustaliliśmy tylko z mężem który pokój będzie chłopców. Padło na gościnny. Teraz zastanawiamy się nad imionami. Mamy już: Dominik, Kacper, Daniel, Aleksander. Chcemy na liście mieć przynajmniej 6, czyli na jednego 3. Zastanawiam się czy nie skreślić Kacpra. Mi się średnio podoba ale to pomysł mojego męża. Macie jakieś pomysły na imiona?

Gość gość
a to bedziesz miec blizniaki? no i w 3 miesiacu jestes i juz wyprawke robisz?

Gość gość
7 tygodni ale wszystko przygotowane w sierpniu bo balam sie ze znow do szpitala trafie, lozeczko tylko trzeba zlozyc

Gość gość
a ja jeszcze miesiac juz mam w sumie wszystko zastalo mu pare drobiazgow do szpitala kupic a tak to juz spakowana i gotowa do porodu

Gość gość
A mi zostało 8 dni !!! wszystko już mamy od września. na 99,9% chłopiec :) czuję się jak słoń! ha ha. ale jestem taaaaak szczęśliwa. mam 32 lat a Wy? to moje pierwsze dziecko. tzn 2 lata temu poroniłam w 15 tygodniu :(

Gość gość
gosciu to juz na dniach :) gratuluje, szybkiego i malo bolesnego porodu zycze :) no i zdrowgo synusia :) u mnie rowniez syn ma byc, do konca jeszcze 16 tc a juz bym chciala bradzo go miec obok :)

Gość gość
Pamiętam że czytając takie posty strasznie zazdrościłam zwłaszcza tym,którym został miesiąc,2 tyg. Czy mniej:))nie mogłam doczekać się końca. Teraz mam trzymiesięcznego urwisa przy sobie:))życzę Wam wytrwałości bo będzie ciężko i powodzenia!:))

Gość gość
a mi zostało jeszcze całe 6 msc. i już chciałabym żeby koniec był, bo boję się o dziecko i że znowu coś złego się stanie (to nie jest moja pierwsza ciąża, ale dzieci nie mamy)... kupować może zacznę w 6-7 miesiącu. Powodzenia dziewczyny i szczęśliwych rozwiązań :)

Gość gość
7mies i 1dzien, jezeli wszystko bedzie dobrze

Gość gość
a mi do rozwiązania został jeszcze miesiąc :) już też się nie mogę doczekać kiedy przytulę moją córeczkę :) ale nie ukrywam, że im bliżej porodu tym bardziej się stresuję :( ale to chyba normalne :P

Gość gość
14 miesiecy..zajde w marcu 2015

Gość gość
Drogie przyszłe mamy - boicie się czekającego Was porodu? Nie ma czego, naprawdę! Sana urodziłam dwójkę dzieci i... spodziewam się trzeciego :) Póki co przy każdym był mój mąż i spisywał się na medal - jeśli się zastanawiacie czy to dobry pomysł by był z Wami zapraszam Was jednak do przeczytania artykułu mojego męza, który spisał swoje spostrzeżenia na temat porodu we dwoje. Myślę, że dla Wielu z Was może to być ważne i istotne: http://dumnamama.pl/porod-oczyma-taty/ Serdecznie zachęcam i pozdrawiam. Dużo zdrówka :)

Gość gość
Witam ;) Mi do rozwiązania zostały od jutra 3 tygodnie. Na początku ciąży mówiłam, że malutka może sobie siedzieć w tym brzuszku, mnie się nie śpieszy, ale im bliżej tym bardziej chciałabym to mieć za sobą.. Ciężko cokolwiek z brzuszkiem zrobić, nie wspominając o tym, że mam potworną zgagę już jakieś 3 miesiące :( Teraz jak już brzuch niżej to mała strasznie uciska na pęcherz.. W niedziele już pomyliłam to z bólami porodowymi ;p Torbę małej będę pakować na dniach, a do swojej jeszcze muszę kupić co nie co także moją zostawię na później... W każdym bądź razie mała już wszystko ma dla siebie... Łóżeczko będziemy rozkładać gdzieś tydzień przed terminem.. Nie chcę, żeby niepotrzebnie stało puste ;) Pozdrawiam! ;)

Gość gość
Mi pozostaly trzy miesiace mam juz ciuszki wozek lozeczko i posciel reszte kupie w styczniu na miesiac przed porodem! To moje drugie dziecko porod bedzie przez cc. Corke rodzilam silami natury miala 4600 bylam wykonczona po porodzie a tak popekalam ze w szoku jestem ze tak mnie zszyli ale powiedzialam sobie nigdy wiecej. Boje sie! Czekam z niecierpliwoscia na moja coreczke, dobrze ze czas tak szybko ucieka!