Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marianna koniuszko

Czekalibyście czy wiązali się

Polecane posty

Gość Marianna koniuszko

Czy czekalibyście na odpowiednia osobę,czy zwiazalibyscie się może nie z pierwsza lepsza,ale z osoba co do której nie jesteście na 100% przekonani,ze powinniscie wiązać się z nią ślubem,w nadziei,ze może jJakoś się ulozy?Jak człowiek szuka,czeka i wybiera to w końcu może zostać sam.Wiec co robić?Warto czekać,czy związać sie z człowiekiem ,na zasadzie moze się ulozy jakoś?

Gość gość
Szukać i czekać, ale do pewnego czasu

Gość Marianna koniuszko
Jaki jest ten pewien czas?A potem co?

wiesz na samym początku nigdy nie wiadomo w co się związek rozwinie. może się rozwinąć w wielką życiową miłość, więc radziłabym jednak próbować jak kimś się zauroczysz...może się to przerodzić w miłość.

Gość gość
jeżeli nie byłbym przekonany co do ślubu i dzieci to nigdy w życiu,chociaż na osobę dopasowaną w 80-90-100 procent to nie ma co czekać całe życie

Gość Marianna koniuszko
No tak,ale jeśli pare razy zdarzyło się,ze bylo siey z kimś ,naprawdę chcialo się przekonać do tej osoby,a z upływem tygodni stawał on się coraz gorzej i coraz większą byla pewność,ze "to nie to",brak uczucia, obojetnosc?

Gość gość
Czyli nie czekac za dlugo ?NIE mogę się przekonać,by byc z kimś na siłę.

Gość gość
Tak ale boje się,ze będę czekała i czekała i nic.Cale życie tak mam.Albo zakochuje się w facetach,którzy mnie nie chca,albo we mnie zakochują się mężczyźni,których nie chce ja.Wiec mam wybór,albo żyć samotnie,albo z człowiekiem,do którego nic nie czuje.Hipoyetyczie.

Gość Marianna Koniuszko
36 :/

Gość gość
W twoim wieku już nie czekaj.

Gość Marianna koniuszko
A może po 30 i później lepsze jest związanie się z rozsądku?Aby nie zostać samemu.Z drugiej strony bezsensu taki związek mi sie wydaje.

Gość Marianna koniuszko
Nie czekaj-czyli związek z kimkolwiek,by nie było pusto?Niedobory pomysł.

Gość gość
Czekaj. Już ja się wpakowałam w takie małżeństwo. Całe szczescie, że już za mną. Od 5 lat jestem sama i daję radę mimo, ze mam niepełnosprawne dziecko i żadnej pomocy od ojca. Mam 35 lat. NIgdy zwiazków że strachu przed samotnością.

Gość Marianna koniuszko
Dzięki za odpowiedz.Jesień nadchodzi i zebrało mi się na rozmyślanie.Cobybylo gdyby.... . Tylko sie właśnie boje,ze będę czekać i czekać i nic.Na dzieci juz jak to się mówi lage polozylam,bo raczej nie zdąrze.Wiec może jedynie partner mi się trafi.Może.

Gość gość
A powiedz co masz do tego z którym jestes?? Widzisz u mnie to cała historia , wieloletnia. Nidy nie powinniśmy sie pobierać.

Gość Marianna koniuszko
*zdąże

Gość Marianna koniuszko
Nie ,teraz jestem sama,ale w tym roku poznalam dwóch mezczyzn,.Jeden może i by chciał ze mną byc,ale ja oprócz zwykłej znajomości nie mogłam mu wiecej zaoferować.Mogłam się z nim spotkać na kawę itp ale cos więcej to nie.Powiedziałam mu,ze możemy się przyjaźnić i on urwał kontakt.Potem się zastanawialam,ze może moglabym się przemoc,ale w głębi czulam,ze nie.:( Z drugim jakoś samo się rozmylo,brak chęci z obydwu stron.

Gość gość
Eh na tym nic nie zbudujesz, musi byc chociaż troszkę tej chemii na początku. Nic na siłę. Zobaczysz jeszcze zdążysz poznać kogoś. Poza tym, uwierz lepiej byc saamym niż w g*****e. Koleżankę w twoim wiku facet już 10 lat zwodzi, a ona sie boi odejśc, nie chce być sama. A facet jekies koleżanki, przyjaciółki, ciągle się miota. A co jej po takim facecie nawet po ślubie.

Gość Marianna koniuszko
Raczej nie umialabym się właśnie zmusić :/ A może komuś się udało? Eee chociaż nie.Nie znam takich przypadków. Ale wiecie juz mnie Zmeczylo to szukanie i powoli odpuszczam. Do tej pory szlam do kina i patrzylam,czy sa jacyś wolni faceci w moim wieku,oprócz kina oczywiście koncerty,jakieś festiwale w mieście,albo puby i inne miejsca.Strzelalam oczyma dookoła.Jak rasowa stara panna .Może dzisiaj,może ten- myslalam. Nie wiem juz.Jesień idzie.Może odpuszcze i przeczekam do wiosny.:)

Gość gość
lepiej czekac a nie wiazac sie z byle kim

Gość gość
ja mialam takich fajnych facetow a wybralam najgorszego.

Gość Marianna koniuszko
Dlaczego wybralas tego najgorszego anie tych fajnych ?

Gość gość
mozna zwiazac sie z kims kto sie podoba i dba o nas.

Gość Marianna koniuszko
A jak się nie podoba? Jakby dbał o mnie i mi się podobał,to sprawa jasna. Do tej co wpadla-aha rozumiem.

Gość gość
powinien sie podobac

Gość Marianna koniuszko
A powinien.