Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nathuralsoft

byłam na rozmowie kwalifikacyjnej o pracę i....

Polecane posty

Gość nathuralsoft

Dzisiaj mialam rozmowe kwalifikacyjna o prace w sklepie odziezowym. Jakis czas temu złozyłam swoje CV Pracowałam wczesniej w podobnym sklepie. Szefowa sklepu postanowiła zaprosic mnie na rozmowe, dzisiaj na 12.00 Zadowolona szefowa wypytala mnie o kilka rzeczy Powiedziala ze praca jest tez w godzinach nadliczbowych (nadgodziny) w weekendy Powiedziala ze chetnie przyjmie mnie do pracy Umowa o prace. i zapytala czy mam jakies pytania a ja zapytałam "jaki jest okres rozliczeniowy za nadgodziny?" bo maxymalnie moze wynosic 12 m-cy i czy nadgodziny sa wypłacane czy oddawane dniami wolnymi? i zobaczylam ze juz nie była taka zadowolona, zmieniła minę i była zdziwiona Nie wiem dlaczego Przeciez zapytalam o cos normalnego. Kazała mi czekac na telefon az zadzowni jesli sie zdecyduje. Mysle ze juz mnie nie przyjmie :(

Gość nathuralsoft
skąd ta nagła zmiana zdania u tej szefowej ?

Gość gość
bo pewnie myślała że znajdzie głupią naiwną co będzie robić nadgodziny za darmo i nic nie będzie mówić na ten temat dobrze ze zadałaś babie to pytanie głupiego robola pewnie szukała ale pokazałaś jej że taka naiwna nie jesteś

Gość gość
u polskiej k***y i polaczkowego śmiecia podludzia się nie pracuje. wyjedż!

Gość gość
a co kogo obchodzisz znajdzie sobie kogoś naiwnego kto będzie jej j*bał nadgodziny za darmo :)

Gość gość
szukaja frajerów do roboty co będa zachrzaniać i o nic nie pytać

Gość nathuralsoft
no wlaśnie też tak myśle, ale z drugiej strony to pytanie jest na porządku dziennym w pracy Ona powinna być przygotowana. Mnie mogła pytac o wszystko nawet o zwiazek i czy planuje dzieci itd.. Mimo ze pytala o prawie wszystko to była miła Ale mina jej zrzedła gdy ja zapytałam o okres rozliczeniowy w związku ze zmianą ustawy która weszła w życie ponad rok temu... A ona zrobiła sie czerwona i mina smutna No szok A ja nie dam sie frajerować na lewo i prawo Pracuję po to by żyć a nie żyję po to by pracować! Dodam że to sklep w galerii handlowej. Rozumiem ze to obiekt który jest czynny codziennie i w weekendy nawet do 21.00 Mimo tego chce pracować. Ale jesli jestem traktowana zgodnie z prawem. Hmm moze jeszcze zadzwoni że mam przyjść a już mialam nadzieję

Gość nathuralsoft
albo moze jeszcze porozmawia z kilkoma dziewczynami i dokona wyboru którą przyjmie No ale po co mówiła mi ze jest chetna mnie przyjąc bardzo chetnie Zanim uslyszala zadane przeze mnie pytanie

Gość nathuralsoft
no i niestety póki co nie ma żadnego odezwu od tej szefowej sklepu Jesli bede na kolejnej rozmowie o prace to sie nie bede odzywala wcale na temat prawa pracy Bo to bardziej szkodzi niż pomaga Jestem zawiedziona

Gość nathuralsoft
mogla mi nie robić nadziei A powiedziala ze chetnie mnie przyjmie