Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakochal sie we mnie byly instruktor, ja jestem wolna, on nie, co zrobic?

Polecane posty

Gość gość

co byscie zrobili? jestesmy dobrymi znajomymi, od czasu do czasu pogadamy, nie dal tego po sobie poznac przez dlugi czas, w koncu sie przyznal.

Olać frajera. Co to znaczy, ze się zakochał? Po prostu mu sie podobasz i chce zaliczyć, ale jak piszesz jest zajęty i nie zamierza tego zmieniac.

Gość gość
A nie lepiej poszukać sobie kogoś innego i wolnego?

Gość gość
mowi ze mu zalezy, znamy sie od kilku lat.

Gość gość
No to co, że mówi? Tobie odpowiada trójkąt?

Gość gość
trojkat mi nie odpowiada. kazac mu wybrac? nie chce, by cos sie zepsulo w naszej znajomosci.

Gość gość
Jeśli mu zależy i zakochał się, a nie tylko o tym gada, to sam prędzej czy później zakończy swój obecny związek, żeby być z Tobą. No chyba, że chce zaliczyć albo jest tchórzem i nie stać na to, żeby zakończyć związek, w którym się nie spełnia lub jest rozchwiany emocjonalnie i ciągle się zakochuje. Tak czy inaczej po co Ci taki facet?

"trojkat mi nie odpowiada. kazac mu wybrac? nie chce, by cos sie zepsulo w naszej znajomosci." rety! co za naiwność! każ facetowi wybierać, to albo zacznie ci ściemniać, ze nei może bo to bo tamto ... albo po prostu zrozumie że nie ma szans i zgubi twój telefon. P.S.: znajomość, w której facet od początku liczy na seks, to żadna przyjaźń.

Gość gość
Jedno co ci radzę, to powiedzieć mu, żeby dobrze zastanowił się nad swoim życiem i tym, czego chce. Jeśli nie jest szczęśliwy w obecnym związku, to niech przeanalizuje, co się stało. Może to chwilowe zauroczenie tym, czego mieć nie może. Rutyna i codzienność przychodzi ZAWSZE i potrafi nieźle rozczarować. Niech on sam podejmuje decyzje dotyczące swojego życia, a ty mu w niczym nie pomagaj, nie kibicuj i nie doradzaj, tylko siedź na swoim miejscu. Jak naprawdę kocha, to wyczyści swoje sprawy najpierw, a potem może próbować starać się o twoje względy.

ja bym go spuściła z kanałem...jest w związku, jakby mu było źle to by się rozstał a dopiero zawracał Ci tyłek, a nie jest w związku i zawraca Ci tyłek, nic z tego nie będzie, zerwij kontakt.