Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na górze róże, na dole bzy...

Polecane posty

Gość gość
Jeszcze coś z Ciebie będzie ;) tylko potrzebujesz silnej ręki ;) :p

Gość gość
mam silna rękę :P a nawet dwie :P kręce nimi jak chcę :P wydac tomik ? :P

Gość gość
Nie wątpię :p Kolejny wierszokleta? A może ukryty artysta piszący wierszyki dla panienek :p

Gość gość
panienki mnie nie interesują, wole prawdziwe kobiety i proszę nie kpij z mojej poezji :P bo spotka cie sroga kara :P

Gość gość
Uraziłam wrażliwą duszę artysty? Nie chciałam :) Wolę inne zadawać cierpienia :p. Sroga kara? Mam się bać? ;)

Gość gość
no i chyba dales d**y poeto spod kruchty tak to bywa gdy pal mozg przycmiewa to ona sie gniewa

Gość gość
Depczac moja poezję uraziłaś mnie do żywego. Teraz sie przeistoczę z wrażliwego artysty w mrocznego kochanka. Kaptur na głowie i czarne szaty i tak, masz sie bac :P Ale dam ci ostatnia szansę na przeprosiny :P

Gość gość
Koteczku, możesz być czarny ;) przepraszać Cię nie mam za co. To Ty Jesteś rozpustnik i od początku miałeś niecne cele. Chciałeś mnie niewinną uwieść podstępnie i jeszcze na dodatek wcale tego nie ukrywałeś. To ja oczekuję kwiatów i przeprosin ;)

Gość gość
chyba pora do fizyki ooj czekaja podreczniki moj ty zly rycerzu mroczny gniewny, twardy i wszechmocny nie dla ciebie dziewic jeki moj ty chlopcze jednoreki

Gość gość
Ty miałaś podbiec i krzyknać- mój ci on! a co zrobiłaś? wysmiałaś poezję, wysmiałaś pal i nazwałaś mnie osłem:P Oskażenia o rozpustę nie skomentuję :P To ja oczekuję rekompensaty za straty moralne :P Kwiatów.. hahahaha, dobre :P

Gość gość
Boś uparty jak osioł ;) Czyli kwiatów nie dostanę i przeprosin też nie ?

Gość gość
ani tego ani tego, nie ugne sie pod presją :P Przepraszam tylko w dni z 6 na końcu, a dziś 22, więc zaaaapoooomnnniiijjjj :P

Gość gość
Dobrze więc. Przyjmę to z godnością. Ale wiedz jedno stary Świntuchu, że Ci nie odpuszczę i prześladować Cię będę. Śnić Ci się po nocach i bynajmniej, nie miło :p A teraz Cię żegnam ;)

Gość gość
na gorze roze na dole bzy pal wciaz w mym reku a w myslach ty

Gość gość
chyba sie minelam z powolaniem powinnam byla pisac teksty dla kapel disco polo nie fochaj sie sie rycerzyku nie groze ci odebraniem twej zdobyczy :)