Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy MOPS może odebrać mi dziecko jeśli

Polecane posty

Gość gość

będe legalnie pracować w burdelu? Pytam poważnie,bo jestem bezrobotna a potrzebuje zarobić na utrzymanie. Boje się że eks się dowie i będzie chciał odebrać mi na tej podstawie dziecko

Gość gość
w polsce nie mozna miec legalnego burdelu

Gość gość
opodatkuj zgłoś do US załóż działalność gospodarczą albo poproś szefa burdelu o etat i sprawdzaj czy płaci za Ciebie zus?

Gość gość
ona pewnie jedzie do Amsterdamu za pracą

Gość gość
Dostałam ofertę oficjalnie jako tancerka,kelnerka w moim mieście w takim klubie. Każdy wie co się tam naprawdę dzieje i też jestem tego świadoma a te baby z MOPSu nie są głupie gdyby się dowiedziały gdzie pracuję.

Gość goMMść
Tak nisko mozna upasc ????

Gość gość
To jest w Polsce w moim mieście. Brakuje mi na wszystko pieniędzy,już mam dość tej żebraniny w mopsie o każdy grosz i spowiadanie się z życia

Gość gość
Mnie już wszystko jedno. W takich sytuacjach trzeba schować dume w kieszeń. Dla mnie ważniejsza jest przyszłość dziecka. Czy ktoś jest w stanie odpowiedzieć na moje pytanie? Mogą mi odebrać za to dziecko?

Gość gość
Koleżance ograniczyli prawa rodzicielskie za to że miała swoje ogłoszenie na roksie,jej eks wykorzystał to w sądzie że szuka na tym portalu sponsorów. Nie chciałabym podobnej sytuacji

Gość gość
Moga.jako zly wzor dla dziecka,bo prostytucja w Polsce jest nielegalna.

Gość gość
No ale na papierze będzie że jestem tam tancerką. Kto mi udowodni że tam się puszczam za kasę? No chyba że tancerkom też odbiera się dzieci?

Gość gość
słyszałam że jak ktos raz odwiedzi by pomogli to juz czyhają i chętnie zabierają ,mają w tym swój biznes na pewno nie dobro dziecka ryzykujesz wiadomo

Gość gość
Najlepiej to spytam tą babke z mopsu czy coś mi za to grozi.Niech sie nażrą tymi ochłapami a mi dadzą spokój

Gość magdalenadobraduszagość
nie nie zabiorą ci dziecka jeżeli na umowie będziesz miała wpisane że jesteś tancerka lub kelnerka w takich miejscach jak club go go pracują również normalne osoby które się nie sprzedają tylko kelneruja itp ... dla mops liczy się to że jesteś zatrudniona w oparciu o umowę o pracę masz stały dochód a dziecko nie jest w żaden sposób zaniedbane .....

Gość gość
A naszło mnie jeszcze jedno pytanie. Czy mops odbierze mi dziecko np jeśli wyszłoby że umawiam się przez pewien portal z facetami na sex? Oczywiście nie za kase tylko dla przyjemności?? Od lat jestem sama i w ten sposób sobie dogadzam

Gość gość
jeśli legalnie byś zarabiała , to pomoc w mopsie możesz olać.No chyba ,że cię jakaś sąsiadka podpiertoli.

Gość magdalenadobraduszagość
jak wyżej ... jeżeli dziecko nie jest zaniedbane itp to niee ... mops nie interesuje to z kim kiedy gdzie wspolzyjesz chyba że cierpi dziecko ... z twoich wniosków to dobrze by było gdyby dziecko ci odebrano współczuję jego psychice

Gość gość
przecież te dzieci które obecnie rozpoczęły naukę w szkole już są nam "odebrane" jeszcze nie całkowicie ale to tylko kwestia czasu, nawet pies nie moze być wyłacznie twój bo ci go zaczipują i kontrolują, nowe dowody osobiste od stycznia 2015 z lokalizatorem gps, wszędzie na każdym kroku kontrola, jeszcze tylko żule są jako tako panami swojego losu ;)