Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wypadajace wlosy garsciami. dobry srodek

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam 20 lat i codziennie w łazience zbieram wielką garść włosów. One są praktycznie wszędzie. wypadają nawet jak nic nie robię. Potrzebuje dobrego, sprawdzonego i dosyć taniego środka lub sposobu na te włosy. Mogę dodać że ostatnio też schudłam, choć nie miałam aż takiego wielkiego celu. Co mogę zrobić? POMOCY

Gość gość
Jeźeli się nie odchudzałaś a schudłaś to radze od badania krwi moczu itd.

Gość gość
Ja zmieniłam dietę to włosy przestały mi wypadać, po za tym używałam skrzypowej maseczki do włosów do wcierania w skórę głowy. Do tego szampony ziołowe, delikatniej je czesałam, nie wiązałam zbyt mocno tylko luźny warkocz. Piłam codziennie łyżkę oleju z pestek dyni i zaczełam zwracać uwagę na to co jem. Bo cerę też miałam dziwną, a raczej kolor skóry. Do tego bardzo silny stres. Wymęczona po maturze, pierwszy rok studiów tez nie łatwy a i kłopoty w domu to włosy poleciały. Ktoś dobrze radzi Ci z tymi badaniami.

Gość gość
badania tez robilam, wyszly ok, tsh tez niby jest ok. Mysle, ze jem dobrze i zdrowo. nie jem słodyczy i fast foodow itd.

Gość gość
A nie masz problemów z łupieżem? Ja miałam bardzo malutki łupież, zwalczałam go nizoralem ale że wyjątkowe dziadostwo przyniesione ze szpitala to i nawracało. Wtedy mogłam sobie całe włosy z głowy zdjąć....

Gość gość
Dobry sposób na wzmocnienie włosów. Smaruj oliwka lub jak nie masz to olejem tak z pół godziny przed myciem włosów. Mi bardzo pomogło. Włosy zaczęły mi garściami wypadać po porodzie i oliwa z oliwek super pomogła. Później ścięłam włosy i teraz żadnego problemu nie mam.