Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zaklopotana1112

ciąża?

Polecane posty

dziewczyny mam problem, zrobłam test przed chwilą i wyszła druga taka blada kreska:( czy to ciąża? nie wiem co mam o tym myslec. Test kupilam w roosmanie czy on mogl sie mysli? I najlepsze jest to ze mialam okres normalnie przez da miesiace a teraz zrobilam tesy i wyszla ta druga kreska. :(

Gość Kamczątko88
ja 2 razy tak miałam - blada kreska i była ciąża :) ale to może być również jakieś zaburzenie hormonalne, np. torbiel. okres można mieć na początku ciąży, tylko mniej obfity i mniej bolesny,

Gość Kamczątko88
test ma największą czułość rano, a skoro zrobiłaś teraz i mimo wszystko jest druga kreska, to powtórz go jutro z rana.

nie wie co mam teraz zrobić:( czy pozna pora wykonania testu tez moze byc cynnikiem ktory wplywa na zly wynik testu> seks uprawiam 2 miesiace temu i potem dwa miesiace mialam okres bez opoznienia i wogole... sama nie wiem czy nie wpadam w paranoje...

Gość Kamczątko88
jeśli minęło już 2 miesiące to druga kreska powinna być mocna, wyraźna. a okres miałaś taki jak zawsze? nie krótszy? nie przypominał bardziej plamień? ps. swoją drogą sama chciałabym zobaczyć 2 kreseczki, to sama radość:) choć moze nie dla wszystkich...:)