Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Krzywy kręgosłup oceńcie

Polecane posty

Gość gość

Myślicie, że to lordoza? -http://oi57.tinypic.com/2ik408o.jpg -http://oi61.tinypic.com/2vsjdko.jpg zbieram na prywatnego ortopedę. Nawet brzuch mam wypchnięty do przodu i żebra wystające aż nadmiernie...........zaczynam się też czasami dusić, jak leżę etc. wiem, że późno się obudziłam. P.S kochana moderacjo nie ma nic dziwnego w rozprawianiu o chorym kręgosłupie

Gość prawictwo pospolite 125
jeżeli kręgosłup cię nie boli , to nie ma sensu nic z tym robić .. Wyglądasz zgrabnie

Gość gość
sexi:) ile masz wzrostu i lat?

Gość gość
moim zdaniem masz coś z mózgiem

Gość gość
Nie boli, za to boli mnie szyja, duszę się, mam bezdechy,

Gość gość
"jeżeli kręgosłup cię nie boli , to nie ma sensu nic z tym robić .. Wyglądasz zgrabnie" poważnie ? Co za debil...

Gość gość
Co mogę mieć z mózgiem? Już zaczyna się obrażanie, nie wiadomo za co. Foty tak wyglądają bo wyglądają, znalazłam na dysku jakieś stare i postanowiłam wrzucić bo widać na nich tą krzywiznę, może ktoś się przypadkiem wypowie

Gość gość
masz prosty kręgosłup pewnie masz coś takiego jak anorektyczki na punkcie swoich tłustych ud

Gość gość
akurat takich odpowiedzi się spodziewałam, ale to tylko faceci

Gość gość
Gdzie prosty? nawet higienistka mi w szkole mówiła, że z daleka krzywiznę widzi, a ja to olalam. 167 mam wzrostu, naiwniaki, na zdjęciach to wszystko może inaczej wyjść

Gość gość
trudno powiedzieć po tych zdjęciach wygląda jak pogłębiona lordoza ale tu potrzebna jest konsultacja z lekarzem, a nie wrzucanie fotek

Gość gość
gowno mnie obchodzi twoja lordoza , pokaż tzytzki lepiej

Gość gość
21. Wiem, że głupia jestem, że nie leczyłam tego wcześniej jak zbiorę kasę (spłukałam się na materiały do nauki na studia..) to idę.

Gość gość
facetom wygiecie jak w lordozie sie z gotowoscia do seksu kojazy hahah zwierzaki tylko jedno im na mysli

Gość gość
faktycznie krzywas, lekarz wskazany

Gość maczo_z_wielką_pałą
masz niezłe ciało 😘 pokaż cycki i tzipkę :classic_cool:

Gość gość
może ty najpierw pokaż zdjęcie pałki? z miarką. nie daję zdjęć facetom poniżej 22 cm <3

Gość gość
jesteś krzywa jak paragraf i masz rację, że chcesz iść prywatnie, NFZ g****o ci da, rób z tym coś jak najszybciej i zaczynaj rehabilitację, bo wylądujesz na wózku

Gość gość
Idę prywatnie, znalazłam najlepszego w mieście, ja w NFZ już dawno nie wierzę. tylko mam zgryz bo miałam na dniach kupować karnet na siłownię... i teraz nie wiem, może po prostu poproszę trenera żeby dobrał mi ćwiczenia któe nie obciążają kręgosłupa (ogólnie chcę głównie trening siłowy)

Gość gość
nie chce cie martwic, ale jak dla mnie to wygląda strasznie. Jestes szczupla, wiec tym bardziej widac to... Idz koniecznie do lekarza, ciezko bedzie cos zrobic, ale sa cwiczenia, moze bys mogła miec ten ortopedyczny kaftan... ja mam podobny problem, tez sie obudzilam za pózno, u mnie to chyba od spania latami na brzuchu, powinno sie podkładac poduszke pod brzuch... ja tez mam mase dolegliwosci, bo mnie boli, i od dawna wiecznie chce mi sie dikac, chyba mam ucisk na pecherz

Gość gość
dzięki :) i jeszcze piersi.. nie skomentuje co mi się z nimi dzieje, opadaja mi szybciej niż podejrzewam rówieśniczkom :/ a nie mam wielkich bo B