Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielonooka blondynka

Do Panów mieszkających w WARSZAWIE

Polecane posty

Witam, mam do Was małe pytanko :). Gdzie się mieszczą (ulice, dzielnice) najbardziej luksusowe sklepy z odzieżą męską (garnitury, koszule, itd...) oraz proszę o podanie nazw tych sklepów :) Oczywiście w Warszawie :)

Gość gość
jestem panią ale ci odpowiem na nowym świecie poznasz po palmie

Dziękuję Ci "gośćiu" za odp. :) Domyślam się, że na nowym świecie ale też chodzi mi o nazwy tych sklepów... Muszę wybrać dobrej marki strój(od gajerka po skarpetki) na gale a ponieważ dopiero zaczynam przygode z garderobą męską, dlatego pytam :)

Gość gość
chłopie gdzie nie wejdziesz i tak cię nie będzie stać :D

Chodzi mi tylko o sklepy z odzieżą męską dla zamożnego gościa. Ja nie płacę za towar więc luzik :). Pytam o nazwy bo chcę również zobaczyć kilka stylizacji na stronie internetowej tych sklepów. Taki początek przez bieganiem po stacjonarach :)

Gość gość
To ,że ciebie nie stać znaczy ,że każdego też? :)

Gość gość
dlaczego nie? bardzo drogo i luksusowo :)

mężczyzna ok.40, strój na galę rozdania "nagród". Ja dopiero zaczynam moja przygodę ze stylizacją męską, tzw. telewizyjną i pomyślałam, że znajdą się tutaj Panowie, ktrórzy mi odpowiedzą.

pamietam jak w filmie "dobry rok" byl taki teskt ze najwiekszym sekretem mezczyzny jest telefon do krawca ktory szyje najlepszy granatowy garnitur... ;) generalnie wywalenie 10k na giorgio, srossy i bossy nie ma sensu. nie bede tlumaczyl dlaczego ale tu nie o cene chodzi ale o jakosc, dopasowanie i wiele innych czynnikow. nie podajesz nic na okolicznosc tego zakupu to i ja ciagle nie podaje adresu... ;) natomiast jak chcesz wywalic kupe kasy to prosze bardzo, mozesz do zegny isc na placu 3 krzyzy ale to wraz nie to... ;)