Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

juz chyba najwyzszy czas skonczyc ze soba

Polecane posty

Gość gość

nic mi sie nie chce, w milosc juz nie wierze, ludziom i kobietom nie ufam w ogole, z ludzmi nie chce mi sie rozmawiac to wszystko jest bez sensu

Gość gość
w milosc nie wierze juz chyba z 15 lat, nigdy nie ufałam za bardzo ludziom, a bez kobiet można żyć (lub bez mężczyzn). I tez na maksa nic mi sie nie chce, zwlaszcza przy takiej pogodzie jak dziś

Gość gość
a czy taki pająk albo skowronek mają sens życia? Raczej sensu nie widzą - żyją z dnia na dzień. Tylko ludzki gatunek szuka sensu wszędzie...ale też nie bardzo wiadomo, po co, skoro i tak wszystko to jeden ....

Gość gość
oho, już jesienno-depresyjne nastroje na kafe minie wam to wraz z przyjściem wiosny, jakieś pół roku i znów zaczniecie chcieć żyć to tylko sezonowa obniżka nastroju

Gość gość
bo sensem życia, jest życie każda najprostsza czynność to że możesz zjeść śniadanie, albo go nie zjeść jakby to powiedziała moja babcia w d***e się Wam poprzewracało z tego dobrobytu ;)

Gość gość
depresyjne nastroje są dla mięczaków, tak jak cappuccino :) jesień jest nam potrzebna żeby się wyciszyć, odpocząć, nabrać chęci na różne smaki można sobie pod kocykiem książkę poczytać, obejrzeć jakiś zaległy film, ugotować coś dobrego to wszystko to jest właśnie sens życia :)

Gość apap z kodeina
to nadaj mu sens

Gość gość
za komuny nikt nie znal depresji :)

Gość gość
Fakt, za komuny nikt nie znał depresji , bo depresję wynaleziono dopiero kilkanaście lat temu, mówią że depresję powoduje nowy wirus wynaleziony w laboratorium jako broń biologiczna, . A może to jest tylko taka moda? A ty autorze , jak masz takie dziwne pomysły na kończenie ze sobą, to może ty ćpaj? To jest jakaś alternatywa na pustą depresyjną zawartość głowy.