Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

daga jaga zwymyślała Shug Avery ale cyrk czyli kolejna wojna niebieskich

Polecane posty

Gość gość

Na temacie "obca baba uderzyła mojego syna w kolejce sklepowej" na piątej stronie :D to było epickie taki ma poziom daga jaga jej język mówi sam za siebie i co Shug karpia strzeliłaś idiotko hahahaha

Gość gość
autorko wiesz co to jest sarkazm, ironia, i kontekst? trzeba było na lekcjach uważać :D

Gość gość
o matko te baby coraz głupsze :o a jak ktoś powie ci NO PIĘKNIE! jak zarysujesz komuś auto to uznasz to za pochwałę i weźmiesz dosłownie? Jesteś autystyczna czy po prostu zwykły nieuk łamane na debil?

Gość gość
Przeczytałam i wyzwisk w stosunku do shug nie widziałam :o idiotką jesteś ty i jeszcze się ośmieszasz :o żal.pl :P

Gość jesteście debilki
daga_jaga wczoraj Shug Avery dziś Mamy kafeterianki krzyczą, że siedmiolatek powinien wiedzieć jak się zachować, ale czy wy wiecie jak się zachować w dyskusji na forum? x oczywiście, że wiemy ty dzi....ko i ku....wo je.....na Pilnuj bękarta rozklapicho, bo ci konkubent ryj obije idiotko, kretynko, debilko/mąż do kochanki pójdzie idiotko, kretynko, debilko. Masz cycki do pasa krowo dojna, bo karmisz bachora/ty zimna suko własnego dziecka Ci się nie chce karmić nie trzeba było nóg rozkładać i dziecka sobie robić. Masz dom na kredyt ty nieudacznico!/Mieszkasz z teściową ty pasożycie!/ Mieszkanie za gotówkę? ty złodziejko pewnie du...ą zarobiłaś! Miałaś cc ty egoistko leniwa szmato hahaha!/Miałaś sn masz pi...dę jak wiadro hahaha! zaznacz sobie odpowiednie dla siebie oczko.gif xxx nie umiecie czytać? zwysywała ją na wszyskie sposoby :o

Gość KIMIMOTKA
Ależ ty jesteś głupia nie rób już sobie wstydu babo :o to jest ironia i to tak prosta jak słup telegraficzny każdy kto skończył przynajmniej podstawówkę potrafi to zrozumieć ale ty chyba byłaś zagrożona w przedszkolu :o

Gość gość
marne prowo albo faktycznie jesteś kretynką :D

Gość gość
Za każdym razem gdy jest jakiś temat o dadze to od razu zjawia się kimimotka....:O

Gość gość
pewnie kimimotka ją wyzywa i zakłada te tematy :D

Gość gość
mi się wydaje że KIMOTKA jest trollersem zakłada topiki podkręca je a potem wylatuje z mądrościami :/

Gość gość
Coś w tym może być...

Gość KIMIMOTKA
otóż jestem też w innych tematach tam gdzie daga się nie pojawiła słabo mnie sledzicie tropicielki :P ciężko wam zrozumieć że nie każdy musi lać żółć na obcą osobę, a może z nią zgadzać. co mam jechać z wami dla samego jechania bo jest zalogowana?

Gość gość
Śmiejecie się a ja znam ludzi którzy ten tekst dagi odebraliby jako wyzwiska :o coraz głupsze mamy społeczeństwo zwłaszcza urodzone po 89' roku :(

Gość gość
kimimotka srotka czy ja ci tam,idź już i nie rób wstydu.

Gość gość
nic nie zrozumialas autorko. Nazywasz sie Dulska?

Gość gość
wyzwiska to wyzwiska po co ją bronisz? co to ma za znaczenie wogóle jak się nazywam i nie trafiłaś kafeteryjny sherlocku to nie jest moje nazwisko. długo się naszukałaś? hahahahaha idiotka!

Gość gość
o jaaaaa..... Ty na serio nic nie rozumiesz. Wow, nie nazywasz sie Dulska, no niemozliwe. Przeczytaj w slowniku co to znaczy sarkazm, przyda ci sie