Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anetka777

Imprezka na Halloween, co przygotować?

Polecane posty

Jestem zaproszona na imprezkę Halloweenową, taką dużą domówkę, gdzie trzeba się przebrać i przynieść ze sobą też jakieś jedzenie "tematyczne". Strój jakiś znajdę, mam sukienkę a'la Morticia Adams, szukam tylko peruki, ktoś wie, gdzie można kupić w Warszawie? I jedzenie - zbieram pomysły na coś prostego ale efektownego. Przejrzałam net, ale tam jest po prostu za dużo pomysłów i nie wiem, co wybrać, potrzebuję też sprawdzonych przepisów, żeby na pewno wyszły.

Gość gość
Flaszki nie zapomnij:D

Gość gość
upiecz jakieś muffinki albo ciasteczka udekoruj pajęczynkami czy tam nietoperzami,czachy jak najbardziej..

Gość gość
zrób faszerowane jajka w kształcie oczu -zrób dowolny farsz do ugotowanych białek zamiast zrenic wsadz czarne oliwki...szybko i smacznie

Gość gość
Co do jedzenia to kaszanka i flaczki a na deser może być balut

Gość gość
przebierz sie za tatusia pedofila gwałciciela kobiet za Romana polańskiego marz caly wachlarz możliwości tylko ogranicza ciebie wyobraźnia . chociaż zła to nic nie ogranicza swieto potępionych bas sie dobrze gdy jakis tatuś gwałci córeczkę a ty będziesz świętować zło

Gość gość
Głupota. Jak ci mama umrze i na grob będziesz do niej szła, to ci tak do smiechu nie bedzie. Wyprane mózgi macie doprawdy!

Gość gość
Anetka777, przestań k*****o spamować!