Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

impreza

Polecane posty

Gość gość

dziewczyny jak przygotowujecie imprezy? jakie jedzenie i napoje podajecie? kupujecie wszystko same czy częściej to jakieś imprezy zrzutkowe?

Gość gość
gumki kup bo na imprezie jest zawsze bzykanie

Gość gość
To zależy, jak robimy w większym gronie to zazwyczaj jest jakaś zrzutka albo umawiamy się kto co przynosi, jeśli w mniejszym i np. my zapraszamy to sami wszystko kupujemy, szykujemy. Lubię pichcić więc zazwyczaj sama robię jakieś przekąski, a goście przynoszą często alkohol, albo pytają co przynieść. Lubię sznapsa więc często się na imprezach pojawia. Jedzenie to różnie, to zależy z jakiej okazji impreza, czy jakaś nieformalna bez okazji to po prostu jakieś przekąski (fajne są z ciasta francuskiego i szybkos ię robi), ciastka, chipsy itp. Jak formalna typu imieniny, urodziny to też jakieś ciepłe posiłki - domowa pizza, coś pieczonego, ciasto

Gość gość
ja właśnie jutro ide na imprezę do znajomych. i postanowiliśmy zrobić imprezę zrzutową. robiłam zakupy, kupiłam zapasy coli, piwa i pizze mrożoną ;) w polo w multilogice znalazłam wszystko więc super bo mało zapłaciłam i dużo kupiłam :D najlepiej się sprawdzają tajkie rzeczy, jakaś pizza, chipsy itp :)

Gość deletka7
Różnie z tym jest, raz zrzutkowe raz nie :) Alkohol też różny, my kobietki zazwyczaj słabszy typu sznaps, chłopy mocniejszy. Do tego smaczne przekąski,

Gość imienninowo
sznaps??? Nie piłam, to jakaś wódka? jutro robię imieniny i tak szukam inspiracji

Gość jakiennka
Sznaps to raczej taki napój alkoholowy 24 %, bardzo przyjemny w smaku, lekko owocowy, nie za słodki i dobrze się pije bez zapijania :)

Gość grabinnka
Ostatnio wszystkie zakupy spożywcze robię online na frisco.pl, fajna sprawa, szczególnie dla zalatanych i zapracowanych. Jak zamawiam rano to wieczorem mam wszystko już dostarczone do domu. Produkty są świeżutkie, porządnie zapakowane a ceny są dobre.

Gość teresssa
i ja skorzystam z inspiracji :), robię w weekend domówkę i w głowie pustka, a czy z tego sznapsa da się jakieś drinki robić czy lepiej pić czysty? Zrobiłam już zapas soplicy orzechowej bo lubię z mlekiem :), mam trochę żubrówki do drinków i myślałam właśnie o czymś jeszccze

Gość kuczanka
Ten Sznaps smakuje jak bardzo dobry drink :) Wystarczy wlać go do kieliszka czy szklaneczki i wypić, nawet nie trzeba popitki do niego.

Gość gość
Niedługo będzie okazja sobie wypić ;) albo jak to mówią sznapsnąć ;)

Gość gość
Sznapsnęlismy wczoraj na Andrzejki a kolejna okazja to sylwester.

Gość oliamma
Czasami i bez okazji dobrze jest sobie co nie co wypić procentowego ;) Sama tez przepadam za smakowymi alkoholami i z chęcią próbuję nowych.

Gość gość
Hmmm sznapsem się bardzo dobrze upija w tępie ekspresowym. Szczególnie jak się nie daj boże wypije cos jeszcze...