Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kury domowe też mają fantazje i pragną sekśu

Polecane posty

Gość gość

oe rana do wieczora zajmuję się domem. Czuję się trochę zaniedbywana przez męża. Z seksem też niejest super. A ja tak bardzo bym chciała tak naprawdę ostrego seksu. Ba. Nawet jak zobaczę jakiegoś przystojniaka, w różnym wieku oczywiście, to aż mi się mokro robi. Często fantazjuję o tym co by zemną robił. Jestem grubo po 30stce. Czy tylko ja tak mam?.

Gość gość
piszesz jakbyś miała 65 lat , "grubo po 30 tce" takie akcentowanie że - łojesu taka stara żem a jeszcze bym cosik chciała - ze wsi jesteś czy co ?

Gość gość
Skad jestes i w jakich godzinach masz czas

Gość gość
ło mamuśku-napisz mężowi list o twoich fantazjach i włóż mu do kieszeni-faktyczkie grubo po 30 ce ,aleś babo stara-to w końcu po30 czy przed 40?a nie szukaj ogona na kafe...

Gość gość
Co to znaczy grubo po 30tce? :D

Gość gość
Ja mam 50-ć dych i żadną kurą domową nie jestem. Używam życia ile się da i wyciskam z mojego soki codziennie. Kto da się tak traktować to ma.

Gość gość
grubo po 30stce, to znaczy mam 35 lat. Zakladając temat, nie znaczy że szukam tu jakiegoś, jak ktoś określił, ogona. A jeśli chodzi o wyciskanie ze swojego soków, to ten mój się do tego nienadaje.

Gość gość
to znaczy że szukasz ogona skoro masz chcicę a twój się nie nadaje, co ściemniasz. Prędzej czy później przyjmiesz innego ogona, tylko cię szturchnie.

Gość gość
to ze tu napisała wcale nie znaczy ze szuka kochanka , co za prostackie myślenie

Gość gość
myśle ze nie tylko ty często gdy widze kobiete która mi sie podoba zastanawiam sie jaka ona jest , jak sie kocha , czy lubi sex ...