Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce ale sie boje czyli rozterki dziewicy

Polecane posty

Gość gość

Mam 17lat i ogolnie jestem bardzo niesmiala. Mam tez najlepszego przyjaciela ktory mi sie bardzo podoba a ja jemu. Swietnie do siebie pasujemy. Ale oboje boimy sie zdzialac cos wiecej. Co prawda oboje fantzujemy o wspolnym seksie i masturbujemy sie (nie wspolnie :) i chcialabym z nim to zrobic, ale jak ma do czegos dojsc to wstydzimy sie nawet pocalowac. Nie wiem co robic teraz :(((

Gość gość
Jeśli jest tak jak opisujesz to nie jesteś gotowa, żeby cokolwiek działać w tym kierunku. Wszystko przyjdzie samo w odpowiednim czasie.

Gość gość
Tak, ale wszystkie dziewczyny albo maja chlopakow albo juz to robily i glupio mi kiedy opowiadaja swoje historie.

Gość gość
Radzę Ci, żebyś zostawiła dziewictwo dla mężczyzny, którego pokochasz. Ja nigdy nikogo nie kochałam, miałam kilku chłopaków, wielu adoratorów, zawsze byłam bardzo ładna.. I straciłam dziewictwo w wieku 19 lat z ówczesnym chłopakiem.. z ciekawości :/ On był zakochany, czuły, dobry, a ja nic nie czułam, ale podobało mi się to jak na mnie patrzy. Później z nim zerwałam. Miałam jeszcze kilku facetów, których nie kochałam. Seks był ok, ale nigdy do nikogo nic nie czułam, oprócz pożądania. Teraz jestem z mężczyzną którego kocham ze wzajemnością. Właściwie dopiero teraz odkryłam, co to seks. Jest mi z nim wspaniale, w każdej płaszczyźnie życia. Nie robi mi wyrzutów, ale nie wiesz, jak bardzo chciałabym cofnąć czas i zachować to dziewictwo tylko dla niego.. Nie idź za 'tłumem', za tym co cielesne, tylko za głosem swojego serca. Nie rób tego jako dziecko z przyjacielem, tylko zrób to wtedy, kiedy będziesz już świadoma i zakochana.

Gość gość
Haha, tak, bardzo mądrze, zrób to bo koleżanki. Jak koleżanki ze skarpy skoczą to też skoczysz?

Gość gość
a co za roznica z kim pojdzie do lozka i tak maz w zamian za jej poswiecenie i zachowanie dziewictwa pusci ją kantem dla mlodszej;)zapewne nie dziewicy proza zycia