Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bieda bieda a dzieci coraz wiecej

Polecane posty

Gość gość

i jaka wy im dacie przyszlosc:/

Gość gość
pam buk da dzieci da i na dzieci :classic_cool: a tak powaznie sadzisz ze przyszlosc dzieci zaley wylacznie od ich statusu materialnego?

Gość gość
Uzależnianie zakładania rodziny wyłącznie od tego, czy nas na nie stać, to pułapka. Nigdy nie stać nas na dzieci. Jeśli ktoś ma 4 ściany (choćby na kredyt) i nie korzysta z pomocy MOPSu to spokojnie może zakładać rodzinę - poradzą sobie.

Gość gość
To zapytaj babci,co to jest bieda i ile kiedys dzieci sie rodzilo....a potem zakladaj durne tematy....bieda,bo co ? Bo wozka graco sraco nie mam,bo dziecko i cala rodzina w firmowkach nie xhodzi i na wakacje co roku na Hawaje nie jezdxe....co ty wiesz nt biedy ????

Gość gość
Bieda to kiedyś była. A teraz każdy ma samochód, wczasy, firmowe ciuchy, telewizory, komórki. Głupi temat, autorka nie mądrzejsza.

Gość gość
nie wiem w jakim srodowisku sie obracasz ale ja nie mam takich obserwacji i wnioskow. Mam kolezanke - obecnie w piatej ciazy. Duzy dom, 2 auta, ona swoja dzialalnosc, jej maz sredniej wielkosci firma- nie widze zeby biedowali - dzieciaki ubrane extra, zajecia dodatkowe maja, super wakacje 2 razy w roku, nie znam ich zarobkow ale z tego co widze nie oszczedzaja i nie odmawiaja sobie niczego. inni- mieszkania na kredyt ale praca dobra, stala, macierzystwo i rodzicielstwo przemyslane, mniej wiecej dwojka dzieci.

Gość gość
To zalezy,co dla kogo jest bieda...dla jednych pusty brzuxh na dobranoc(jest wiele takich rodzin,nawet sobie sprawy nie zdajecie),dla innych bieda beda zakupy w biedronce i ciuchy z pepco....a prawda jest taka,ze prowadzimy konsumpcyjny tryb zycia....miec,zrec,pokazac...to sa priorytety