Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamuśki jak znajdujecie pracę na etacie

Polecane posty

Gość gość

Do tej pory prowadziłam własną działalność albo pracowałam na umowy o dzieło, ale chcę zajść w ciążę i posiedzieć na macierzyńskim. Jak znajdujecie pracę na etat, doradźcie coś :) Bo za miesiąc stuknie mi 30 lat, a mój staż pracy to tylko 2 lata prowadzenia działalności.

Gość gość
Ja byłam na stażu a potem wygrałam konkurs.

Gość gość
Ja miałam to szczęście że zadzwonili po mnie na zastępstwo na drugi dzień już pracowałam i tak zostałam bo ta osoba którą zastepowalam nie wróciła

Gość gość
ja szukałam bardzo długo ale w końcu zwątpiłam , i w efekcie dorabiam tylko przez polecanie ofert z programu Lepsza oferta. ale jak na to patrzę z perspektywy, to chyba nawet lepiej że nie mam etatowej pracy, bo moja wypłąta szłaby na opiekunkę, a tak to zajmuję się dzieckiem i jestem w stanie dorobić kilka stówek miesięcznie, łącząc to jeszcze z pisaniem krótkiech tekstów

Gość gość
Mnie nie interesuje "dorabianie", bo ja z umów o dzieło wyciągam niezła kase, ale interesuje mnie etat, bo od umów nie mam odprowadzanych żadnych składek i nie mam prawa do macierzyńskiego. A ten staż to w jakimś urzędzie czy jak?

Gość gość
z ddoatkowych umów rzeczywiście można zarobić całkiem nieźle, wystarczy dorbze trafić, na coś co ma zbycie :)