Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćkarolina

Prawdopodobieństwo ciazy

Polecane posty

Gość gośćkarolina

Hej dziewczyny jakie sa pierwsze objawy ciąży kiedy sie zaczynaja? Chodzi o to ze myśle ze coś we mnie rośnie... Czytałam wiele na ten temat i teraz mam wszystkie objawy, pierwszy raz sprawdziłam temperaturę i wyszło 37,2 powinnam dostać @ za 4 dni. Pomocy

Gość gość
wszystkie czyli co? Jednorazowy pomiar jest niewiele wart. Pytanie o jakiej porze mierzyłaś tą temp?

Gość gość
Rano jak sie obudziłam. Boli mnie w krzyżu, czuje kłucie w jajnikach od owulacji,

Gość gość
to równie dobrze może być na okres. Zrobisz test to się dowiesz. Jednorazowy pomiar jest nic nie wart, bo temp. czasem spada dopiero przed samym okresem.

Gość pelnotubzdur
To jest prawidłowa temperatura przed okresem w drugiej fazie cyklu, jeśli okres nie przyjdzie w terminie zrób okres póki co te twoje objawy czy przeczucia są naprawdę wymyślone i bezpodstawne

Gość gość
Robiłam test wyszedł negatywnie, niby mam zaokrąglony brzuszek i czuje sie taka pełna i cieżka, siusiu biegam co 40 min

Gość gość
a tam, mnie i bez ciąży zdarza się czasem co chwilę ganiać do wc a zdrowa jestem. Zaokrąglony brzuch to nie od ciąży a gazy.

Gość gość
Zrobię jutro rano test zobaczymy jaki wynik. Chciałabym być juz mama