Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co się sprawdzi na opryszczkę?

Polecane posty

Gość gość

Nie mam nic w domu na opryszczkę. wszystko przeszukałam i nic się nie znalazło, kiedyś jak mi wyskoczyła to maści używałam ale to było strasznie dawno, nie wiem nawet dlaczego po tak długim czasie znów wyskoczyła mi opryszczka. Możecie coś zaproponować co się sprawi?

Gość gość
No niestety ten wirus zostanie z Tobą do końca życia .. Jeżeli nie masz leków - spróbuj z czosnkiem lub cebulą ( ostrzegam szczypie ) Mi maści i inne pierdoły nie pomagają ( wypróbowałam wszystko ) ostatnio odkryłam ,że w początkowej fazie posmarowane ałunem mi bardzo pomaga ...

Gość gość
Jak moja dziewczyna ma opryszczkę to spuszczam się jej w to miejsce (serio). I przechodzi. Nie wiem co jest w s*****e ale działa.

Gość gość
Plastry Compeed pomagają mi zawsze już od wielu lat. Żadne cebule i inne syfy, kupujesz te plastry i ból przechodzi od razu a opryszka po kilku dniach.

Gość gość
heviran ale on na recfepte jest

Gość gość
sonol to moje najnowsze odkrycie, z opryszczką walczę od zawsze, a wspomniany heviran podobno jest bardzo skuteczny, ale jeszcze nie próbowałam, bo mi do lekarza jak zawsze nie po drodze :)

Gość gość
Odkrawaj sobie kawałeczki cebuli i świeżym sokiem smaruj opryszczkę, powinna szybko zejść. Odradzam smarowanie pastą do zębów, bo gdy się chce gdzieś wyjść, to nie jest łatwo ją zmyć z chorego miejsca. Poza tym woda podczas zmywania rozmiękcza opryszczkę i ona się bardziej paprze później.

Gość gość
U mnie sprawdzają się od dawna tabletki. Już zapomniałam jak wygląda maść szczerze mówiąc. Jak zaczyna mnie swędzieć warga to idę do apteki, kupuję bez recepty oprin i po problemie.

Gość gość
Plastry Compeed dokładnie, pomagają mi od lat.