Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile niemowlę wytrzyma bez drzemki??? mamy pomóżcie!

Polecane posty

Gość gość

wiem, że pytanie z doopy ale muszę gdzieś wylać swoją frustrację. mój ośmiomiesięczny syn powinien w tej chwili powoli wybudzać się z popołudniowej drzemki. tymczasem jest godzina 16.15 a on nie chce spać. nawet specjalnie mocno teraz nie marudzi. boję się, że będzie miał kryzys koło 17.00, 18.00 i ci ja wtedy zrobię? mam go wtedy kłaść spać?

Gość gość
dla ciebie też był by to dylemat gdybyś była w mojej sytuacji, bo widać że nie wiesz skoro nie potrafisz odpowiedzieć na pytanie.

Gość gość
raz mu sie zdarzy i wielkie halo

Gość gość
jak przehulał swoją porę na spanie to musztarda po obiedzie

Gość gość
kłaść spać o 18.00 czy pozwolić płakać do 19.30??? to jest wielkie hallo, ehh...

Gość gość
Mój syn tez ma 8 miesięcy i śpi tak: Wstaje ok 7, potem drzemka ok 9 lub 10, później ok 13, i potem ok 17 czasem 18 się zdrzemnie. Ostatecznie idzie spać o 21-21.30. Drzemki ma po 40 min do godziny. A jak u Was sie przedstawia dzien?

Gość gość
mój budzi się rano na mleko i śpi po nim do ok. 9.00, potem ok.12 godz, i ok. 15.00 godzinka i do 20.00 a czasem do 21.00 jest ok. a tak to nie wiem, zgłupiałam. bawi się teraz tak pięknie, jak by się przed chwilą obudził :). zaraz mąż wraca z roboty, już mi trochę lżej. ale co zrobimy to nie wiem. chyba go przetrzymamy, najwyżej pójdzie spać trochę wcześniej. aż to mi się gwiazda trafiła, no...

Gość gość
Dziecko im większe tym mniej będzie spalo. Może zrezygnuje z jednej drzemki. A może ma po prostu dzis dzień do zabawy.

Gość gość
nie było tak źle, momentami mocno płakał, ale ewidentnie to nie ze zmęczenia ale od ząbków, ani nie tarł oczu ani nie ziewał. to przyszło o tradycyjnej godzinie. z tym że bardzo szybko zasnął, SUPER:D no nic, zobaczymy co będzie jutro, może faktycznie się już przestawia.