Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iwona6544

A jednak można zarobic online

Polecane posty

Gość Iwona6544

Wreszcie znalazłam to , czego szukałam od dawna. Wiedziałam , że można sobie dorobić parę groszy za pomocą internetu....I teraz wiem , ze miałam rację!! Nie trzeba być "specem" od komputera aby sobie poradzić. Wystarczy znaleźć dobrą stronę internetową ,mieć trochę cierpliwości i być systematycznym. A przede wszystkim, nie trzeba inwestować pieniędzy ani kupować żadnych produktów. Jedynie zainwestować trochę swojego czasu 5-10 minut dziennie!!! Firma rzetelna , wypłaca dwa razy w miesiącu. Po okresie próbnym można zarobić od 6 zł dziennie. Chcecie więcej informacji napiszcie na fortuna6544@gmail.com

Gość gość
Od 6 zł dziennie? Kurde, boję się ,że takie pieniądze spowodują ,że sodówka uderzy mi do głowy...

Gość gość
Matko dziewczyno zdajesz sobie sprawę z tego że ten tekst został napisany co najmniej 10lat temu?! Dwa lata temu zarabiałam na reklamie internetowej i spamowałam takie teksty, ale ja je przerabiałam, nigdy nie zrzynałam żywcem tylko przerabiałam na coś sensownego. A zarobiłam tyle że pojechaliśmy rodziną na zagraniczne wakacje-więc miało to wszystko sens.

Gość Iwona6544
Zwróć uwagę , ze napiasłam " od". Górnego pułapu nie ma. Zależy jak pracujesz