Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie moge zwrocic sie o pomoc. Boje sie ze umre z niedozywienia

Polecane posty

Gość gość

Zawsze bylam chuda. W 1 klasie podstawówki wazylam 19 kg. Teraz mam 22 lata i waze 43 kg przy wzroście 160. Jem roznie. Czasem malo czasem duzo. Sa dni ze caly dzien jem a wieczorem jeszcze zamawiam kebab. Lubie tez piwo ktore czasem napędza mi apetyt. Czasem jednak jem bardzo malo bo po prostu nie jestem glodna. Co mam zrobic? Gdzie sie zwrocic o pomoc? Chcialabym wazyc przynajmniej 48 kg. Mam tez czeste bóle glowy i jem duzo tabletek przeciwbolowych. Czy one moga sie przyczyniac do mojego chudniecia?

Gość gość
jedz frytki sa najbardziej tuczące

Gość gość
Tyle ze nawet jesli dietetyk mi opracuje diete to ja nie bede sie do niej stosowac bo zwyczajnie nie lubie jesc. Nie dam rady zjesc np zupy i drugiego dania bo to juz dla mnie za duzo i czuje sie napchana

Gość gość
Jem duzo fast foodow. Czesto pizze i mc donalda oraz kebab minimum raz w tyg. To nie jest zdrowa dieta i po frytkach tez nir przytyje

Gość gość
bylas kiedys u psychologa? skad sie bierze niechec do jedzenia u ciebie? jakie masz mysli, gdy powinnas spozyc posilek?

Gość gość
Dzis np rano zjadlam talerz platkow nesquic z mlekiem, kawe, szklanke soku jabłkowego, brazowy ryz jeden woreczek, kawalek ryby smazony i kilka glowek brokułow, wieczorem pewnie zjem kromke chleba z szynką i wypije kakao. Tak jem mniej wiecej codziennie. To malo bardzo? Boje sie ze chudne przez tabletki przeciwbolowe. To możliwe? Nie moge ich odstawić bo boli mnie glowa potworrnoe

Gość gość
No np rano jak mam jesc sniadanie to robie to z przymusu bo wiem ze trzeba a nie jestem z rana glodna. Pod wieczor glodnieje i wtedy moge zjesc wieksze ilosci. Ogolnie mam tak ze czasem jestem glodna i jem caly dzien bez problemu a czasem mam scisniety zoladek i nic nie przelkne bo mi niedobrze na sam widok jedzenia

Gość gość
Dodam tez ze za niedlugo mam obrone i doszedl stres

Gość gość
Chce isc do lekarza ale co mam powiedziec i do jakiego lekarza mam isc rodzinnego?

Gość gość
Co mam powiedziec lekarzowi? Ze po co przyszlam?

Gość gość
Powiedz to, co tu napisałaś po prostu

Gość gość
do dietetyka idz. I powiedz ze jestes chuda i chcesz przytyc. Dostaniesz specjalna diete po ktorej powinnas przytyc.

Gość gość
A ile to kosztuje? Nie musze jakichs badan zrobić najpierw?

Gość gość
U mnie było to tak, że nic mi się nie chciało, nie chciało mi się wyjść z domu by się spotkać z kimkolwiek. Starałam się na siłę odbudowywać jakieś stare znajomości, ale to nie są prawdziwe przyjaźnie. Czułam się strasznie samotna. Rozwiązanie przyszło jakby znikąd. Szukając w Internecie ludzi z podobnymi problemami znalazłam stronę http://energiaduchowa.pl i zamówiłam oczyszczanie aury. I nagle po kilku sesjach zaczęłam nabierać sił do życia. Teraz w wolnym czasie nie przesiaduję już w domu, lecz spotykam się z ludźmi. Nauczyłam cieszyć się z tego co mam, po prostu zmieniłam podejście. Dlatego głowa do góry, nie ma problemów nie do pokonania.