Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o takich pytaniach faceta?

Polecane posty

Gość gość

W stylu " mam nadzieję ,że za mną tęsknisz" itd? szuka zapewnienia czy to takie gadki? Bo jesteśmy w pierwszym etapie czegoś więcej niż koleżenstwo ( tzn był seks już itd ,ale to trwa niedlugo) i boję sie mu okazywac uczucia bo kiedyś tak zrobiłam i facet sie przestraszył , to c byście odpowiedzieli na takie pytania?

Gość gość
no boje się okazywać uczucia za bardzo , gram trche taką zimna sukę ,ale jestem miła, a on do mnie z takimi pytaniami :( i co ja mam mu powiedzieć? boje sie ,że jak mu za szybko okaże uczucia to bedzie odwrotny efekt...

Gość gość
tak to jest jak relacje z ludźmi zaczynasz od d**y strony. Niedługo będzie temat "był już seks, ale jestem zbyt nieśmiała żeby zapytać go o imię".

tak... :D wlasnie to samo mialem powiedziec... swoja droga po co koles ma cie dalej poznawac i sie starac skoro wszystko dostal juz na tacy... ? :P ;)

Gość gość
Zebeznik - bo akurat kobieta to coś więcej niż jej dolna połowa i cycki? W każdym razie autorka ma problem bo nie umie z ludźmi rozmawiać i zamiast traktować tego faceta jak zwykłego człowieka to stosuje na nim sztuczki z cosmopolitana.

hehe moze i nie tylko dolna polowa i cycki, ale stawiam zloto przeciw orzechom ze z tej maki juz chleba nie bedzie... ;);P

Gość gość
no nie, ale to nie jest wina tego, że ten facet chciał tylko seksu. Ona po prostu nic więcej nie zaoferowała :P

ale powinna dawkowac emocje, cala strategia push and pull na tym polega. obiad jak podajesz to tez najpierw przystawka, zupa, a nie od razu indyk w ciescie... :P:P:P

Gość gość
ja tego nie stosowałam i żyje, za wylewna jestem na takie kombinowanie.