Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karolina392

Jak napisać po angielsku te słowa?

Polecane posty

Witam. Mieszkam w angli, mam trudnosci z pisaniem po angielsku, dlatego moglby mi ktos napisac poprawnie jak to ma wygladac? I told you "niumorest abof" of time

Gość gość
Abof to bedzie above, ale te "niumorset" to nie wiem o co cho :P

Gość gość
to jest kafeteria a nie google tłumacz

Gość gość
i told you several times.

Gość gość
a dokladnie i poprawniej: i have told you several times

Gość gość
Mieszkasz w Anglii i angielskiego nie znasz?

ucze sie jezyka, trudno to przyjac do wiadomosc? zastanawiam sie jak poradzilabys/poradzilbys sobie rzucony na gleboka wode i pracujac z angolami

Gość gość
amount to jest to słowo :)

Gość gość
Jprld, tak sie buduje stereotyp polaczka, który nie zna ęzyka i na benefitach żyje :/ Jak przyjechałem do Szkocji to z***biście znałem angielski żeby z siebie durnia nie robić. Moi znajjomi Polacy też nie mają żadnych problemów, pracują tu normalnie. Bo zanim wyjechali to sie k***a nauczyli w Polsce!

no i chuj Ci do tego gdzie sie kazdy uczy jezyka. Moze nie mialam z***biscie Polsce jak Ty i mialam problemy rodzinne, nigdy nie myslalam, ze wyladuje w Angli. Ale co Ty o tym mozesz wiedziec, przeciez jestes taki z******ty, ze wszystko doskonale robisz. Wlasnie tak sie buduje stereotyp polaczka. jak przyjechalam do Angli to nic nie mowilam, jestem teraz 2 lata i mowie z***biscie w jezyku angielski, mam tylko problemy z pisaniem, to jest dopiero sukces, a Ty w duppie byles, gowno widziales.

I benefitow tez zadnych nie mam, a za szkole, zeby dokaczyc,( bo w polsce nie skaczylam) place wlasnej kieszeni, to nie sa male pieniadze i ucze sie, wiec ja pozyje swoim zyciem, a Ty w*********j do swoich znajomych, ktorzy tak z***biscie gadaja po angielsku ;)