Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy uważacie, że androgeniczny Mateusz Maga niesłusznie odpadł z Top Model?

Polecane posty

Gość gość

Bo zdania są podzielone...

Gość gość
to c***a, a nie facet widocznie był za słaby na ten program

Gość Palikarp
został/a wrzucony na bardzo głęboką wodę i nie otrzymał/a żadnego wsparcia , wyśmiewany i zablokowany psychicznie z własnymi rodzinnymi problemami nie potrafił się otworzyć ale to będzie kwestia czasu i gdy zaufa pewnym ludziom to zarobi ogromne pieniądze a nawet miliony , ponieważ jest jeden na milion i tego Mateuszkowi życzę

Gość gość
za slaby jest na ten kraj ;) chlopak nadaje sie tylko do modelingu a tutaj nie ma zadnych szans. dobrze, ze podpisal dobry kontrakt, oby to byly wrota do kariery :)

Gość gość
zobaczycie, jeszcze z pol roku a zostanie muza Lagerfelda... chlopak o urodzie prawdziwego anioła to wymarzony model tego starego zboka ;)

Gość Palikarp
nie wiem, czy to był eksperyment aby 'wpakować' do grona kobiet i facetów hermafrodytę ? bardzo głupi pomysł !

Gość gość
No jest słaby psychicznie, ale jeżeli o urodę chodzi to ma naprawdę wielką szansę stać się pierwszym polskim znanym modelem, androgenicznym modelem :) Chciałabym żeby tak było.

Gość gość
Jako jedyny ma szanse na światową kariere :) reszta z tego programu wygląda jak masa ludzi, których widuje się na ulicy, żadnej twarzy bym nie zapamiętała.

Gość gość
ale on nie jest hermafrodytą :D hermafrodytą to była michalina z poprzedniej edycji maga ma po prostu kobiecą urodę

Nie oglądam tv, dlatego nie wiem kim jest Mateusz, ale... androgeniczny? Coś nowego dla mnie, serio.:classic_cool: Wziąwszy pod uwagę, że każdy facet ma w sobie coś z kobiety tylko skrzętnie to ukrywa, TWIERDZĘ, że jest to kolejny wymysł psycholopsychiatrów. Mamy już różne dysupośledzenia, zwykłe łaty na lenistwo, a teraz androgenów.

Gość Palikarp
ten prograł pokazał co to znaczy być 'innym' w naszym społeczeństwie , facetów dziwiło , że Mateusz przez dwie godziny stoi przed lustrem a kobiety były wprost zdenerwowane a jak się zachowuje hermafrodyta ? dokładnie tak samo !

Gość gość
Jakby mu ktoś w tylek nakopał to może stanąłby na nogi. Gdzies mam jak wygląda, ale to jego wiecznie marudzenie sprawiło, że odpadł. On nie słuchał, co ktoś mówi, a sam wiecznie za dużo gadał gdy nie trzeba.

Gość gość
fakt, on wypowiadał się często tak jakby zaraz miał się popłakać... :O

Gość Palikarp
Grecy wiele stuleci temu hermafrodytom stawiali pomniki

Gość gość
takiego to tylko do wosjka! od razu by tam się nauczył co i jak zamiast taką mameją być, a nie mu się top modelów zachciewa

Gość gość
Szkoda mi tego chłopaka, jak myślicie czemu on jest taki zamknięty w sobie? Ludzie ciągle się z niego śmiali i go szykanowali. Z powodu wyglądu ma przerabane. Fakt, może nie umie skleic sensownego zdania i to mu może utrudnić karierę, ale to wszystko przez to co go spptyka. Mam nadzieję, że uda mu się zaistnieć i nabędzie pewności siebie, widać, że to miły chłopak.

Gość gość
Warunki do bycia modelem, to on ma, ale jeszcze dużo pracy nad sobą samym jest przed nim. Jest bardzo zamknięty w sobie i brak mu pewności siebie.

Gość Palikarp
i po cholerę wrzucać do wojska osobę, która przyniesie fiskusowi w zębach kilogram pieniędzy ?

Spojrzałem w google, gość wygląda jak młody Steven Tyler. No, ale lepiej się żalić i udawać kobietę w jakiejś c******j, zadłużonej po uszy telewizji.

Gość Palikarp
otrzymał już wiele propozycji , jako model i modelka , więc chyba podpisze kontrakt i będzie jak Andrey Pejic

Gość gość
aha czyli jak Mateusz stał 2 godziny przed lustrem to jest coś z nim nie tak.A mistrzu konkluzji , jeśli ja stoję 10 minut jako kobieta , to znaczy ,że jestem krypto facetem.Wnioski z doopy wziąłeś.Ty pewnie z tych męskich , co dwie godziny swojego pe/nisa oglądają , i się zachwycają jacy macho są , skoro masz taką awersję do Mateusza.

Gość Palikarp
Mateusz jest wygadany i potrafi się sensownie odezwać i rozmawiać ale trzeba pozwolić aby był rozmowny, tym czasem WSZYSCY jego zakrzykują i nie pozwalają dojść do słowa , nawet tu jest przykład w programie TV D.D.TVN http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,n/maga-odpadl-z-top-model-wolinski-go-krytykuje,146730.html

Gość Palikarp
i jeszcze jedno , to jest typowe zachowanie hermafrodyty o którym bardzo mało ludzi wie , zakładam, że ten dziennikarz, który prowadził wywiad z Mateuszem w TV DDTVN też jest głąbem , ponieważ nie przygotował się do tego programu i wręcz 'z pazurami' rzucił się na Mateusza, że ten - 'jak się uweźmie na kogoś to nie daje jemu spokoju' , nie bardzo wiem za kim się ciągle Mateusz ale dla hermafrodyty to jest zachowanie książkowe, że szuka przyjaciela ale Wy głąby z TV co możecie wiedzieć o hermafrodytach skoro jesteście głąbami kapuścianymi !