Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój ojczym a ojciec mojej 8 letniej siostry ją molestował..

Polecane posty

Gość gość

On jest pedo/filem. Mnie też molestował w wieku 9 lat. Dzisisj moja matka (Straszny prymityw, pijaczka) dała mu małą do domu na parę godzin. Kiedy poszła ją odebrać dziecko siedziało bez majtek w podkoszulku ojca a on tłumaczył to tym że zesra/ła się w majtki. Nie wiem co robić moja matka to ostatni prymityw, menel i nie przejęła się tym w ogóle. To nie prowo. Co robić? Teraz to się trzęse z nerwów mam ochotę tam pójść i mu mordę rozje/bać.

Gość gość
O Boże... masakra, współczuję :( Idź koenicznie do mopsu i opieku społecznej... Albo pedagog szkolny? Ale musisz mieć dowody, sprowokuj go by się przyznał i nagraj dyktatorem?

Gość gość
Od razu na policję.dziecku zrobią badania,będzie miała opiekę.psychologiczna,a bydlak od razu będzie za kratami.po co dawać mu szansę na kolejne razy i czekać mopsy itp.ludzie działajcie!

Gość gość
dokładnie, tylko POLICJA. I to od razu!

Gość gość
Ona ma problemy ze skladaniem zdań jako takich, ubogi zasób słownictwa i jest lekko opóźniona ale tak to normalna poza tym. A matce powiedziałam że pójdę z tym na policje a ona na to że nie bo jej zabiorą dziecko. W sumie to lepiej już by miała w domu dziecka. Dzisiaj niz z tym już nie zrobię bo też muszę wstać na 4 do pracy ale jak jutro coś spróbuję od małej wyciągnąć i to się potwierdzi to zgłaszam od razu.

Gość gość
Ale ja nie mam czasu żeby tego pilnować i wplywu. Powiedz to mojej zacofsnej matce.

Gość gość
Najlepiej jakbyś to nagrała, chociażby na telefon - wiem, ze to straszne- widzieć to i nie zareagować, ale to najlepszy sposób. Po takim dowodzie od razu by zamknęli gnoja na kilka lat. Bo jeśli mała nic nie powie, a matka będzie go bronić to ujowo to widzę :/ Szkoda, że twoja matka nie zgłosiła tego jak ciebie molestował. Bo wtedy wystarczyłyby teraz tylko twoje zeznania i wzięliby go do aresztu.

Gość gość
Moja matka nawet o tym nie wie. Jest głupia i nie domyślna a ja nie potrafię o tym mówić.

Gość gość
Ojczym nie mieszka z twoją matką, dobrze rozumiem?

Gość gość
PROWO !! osoby z takimi problemami nie pisałyby na forum !! zamiast tego leciałyby na obdukcję i zgłaszały na policję...

Gość gość
zamiast tego leciałyby na obdukcję i zgłaszały na policję... Malo widać wiesz o zyciu,skoro tak to widzisz. Autorko,mozesz zadzwonic na niebieska linie dla ofiar przemocy-tam Ci doradza co zrobic;niestety nie mam tego nr ale w google na pewno znajdziesz.Pomysł z policja,na razie najlepszy.