Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poziomka100

Jak pozbyć się trądziku?

Polecane posty

Gość poziomka100

Siemka ;) mam pytanko. Na twarzy mam trochę trądziku, i na policzkach jeszcze go tego pod skórą takie hmm.. drobne grudki w kolorze skory. Ma ktoś coś takiego? Można się tego jakoś pozbyć? Bo ja już walcze z tym rok i nie wiem co jeszcze zrobić. Jakieś domowe sposoby albo maści bez recepty?

Gość gość
Spróbuj peelingu ;) może ci pomoże ;) a z maści to może benzacne, acne derm (chyba tak się pisze).. Słyszałam że te maści są dobre. :D A z tych na receptę to polecam epiduo, od razu zobaczysz rezultat ;) mi pomógł, ale jest dość drogi bo kosztuje ok.50 zł :)

Gość gość
u mnie też jakiś nawrót trądziku, u starej baby..masakra, poszłam do apteki, znajoma aptekarka poleciła mi Benzacne-bez recepty, powiem Ci, że stosuje go tydzień+ i widzę poprawę- a naprawdę miałam poważny problem na szyi, tylko on strasznie wysusza skórę, możesz mieć też uczucie swędzenia (ja już tego nie mam - miałam przez pierwsze dni stosowania), a drapać nie wolno :P więc musisz mieć lub uzbroić się w stalowe nerwy

Gość poziomka100
Dziękuję za odpowiedzi ;) na pewno się przydadzą :)

Gość playa94
Spytaj lekarza o Epiduo, daruj sobie te domowe sposoby bo uwierz mi można pogorszyć sprawę (mam w tym doświadczenie).

Gość gość
A jak ja cię spytam, żebyś przestała spamować tym episruo? Bo już szlag zaczyna trafiać na te debilne reklamy galdermy!!!

Gość Żurawnka22
Zdecydowałam się na zastosowanie tabletek IQFACE.I nie żałuję że wybrałam te tabletki.Pozbyłam się trądziku z którym walczyłam parę lat.Teraz moja cera jest zdrowa bez pryszczy i przebarwień.Działają znacznie lepiej niż antybiotyki i inne tego rodzaju cuda.

Gość gość
czy ja dobrze zgaduję, że to iq giewno to jest kolejne oszustwo Piotrusia Kaszubskiego, takie samo jak Lipocare, Lipoxine, NCTF, Whitetime, Błonnik Beta... i z 50 podobnych? bo mechanizm wygląda na identyczny: - strona bez żadnych danych kontaktowych (kto przy zdrowych zmysłach na takim czymś wyda choć grosz?) - zero regulaminu - firma nie do odnalezienia w rejestrze REGON - podobno "Cudo z hameryki", tyle, że na żadnej amerykańskiej czy w ogóle międzynarodowej stronie nie ma ŻADNYCH opinii - rekomendacje nieistniejących lekarzy: nie istnieje żaden Karmed i dr Bachmeler); Świat Zdrowia i Urody to strona tak samo bez żadnych danych, bez regulaminu, BEZ TREŚCI! pozostałe nawet w ogóle nie istnieją - foty "klientów" to pokopiowane zdjęcia z netu itd. itp. Jednym słowem OSZUSTWO!!!!!

Gość gość
To jest tylko twoja opinia .Ja zaryzykowałam kupienie IQFACE bo w sumie nie miałam nic do stracenia.I powiem ci jedno jestem bardzo zaskoczona pozytywnie zaskoczona.Zmiany są bardzo duże.Wypryski które były juz prawie całkowicie zniknęły a nowe na razie się nie pojawiają.I mam nadzieję że tak będzie już zawsze.

Gość gość
generalnie ciężka sprawa ale spróbuj prze jakieś 2-3 tyg. zastosować dietę niskowęglowodanową, normuje ona pracę hormonów oraz pomaga w przypadku osób u których za trądzikiem kryje się grzybica przewodu pokarmowego czyli przez kilka tygodni jak najmniej cukru tu macie fajny blog dla oszczędnych: www.finansedomowe.blog.pl

Gość lenny90
Epiduo dobrze radzi sobie z trądzikiem.

Gość gość
Epiduo PRZYSPIESZA STARZENIE się skóry!!! " Specyficzny mechanizm działania nadtlenku benzoilu polegający na uwalnianiu cząsteczek tlenu, przyczynia się do nadprodukcji wolnych rodników - reaktywnych cząsteczek, których niekorzystne i niszczące skórę efekty działania kumulują się i po czasie przyczyniają się do przyspieszenia procesów starzenia się skóry (tzw. fotostarzenia się skóry). Długotrwałe i częste aplikacje nadtlenku benzoilu powodują takie same niekorzystne zmiany w skórze jak nadmierna ekspozycja na promieniowanie UVB"

Gość gość
Po co kombinować z jakimiś nie skutecznymi środkami.Warto sięgnąc po tabletki które się sprawdzają IQFACE właśnie dzięki tym tabletką pozbyłam sie problemu który nie dawał mi żyć.

Gość gość
iq oszustwo!!! W "waszym" wątku już wyszło, żeście naciągacze, to teraz inne zaśmiecacie? Proszę: ww.f.kafeteria.pl/temat/iqface-opinie-p_5884783/3

Gość gość
Chyba konkurencja się obudziła bo na każdy temacie o pryszczach i wzmiance o IQFACE robicie t samo.Ale geniusze jak chce być bardziej skuteczni to nauczcie się chociaż poprawnie wklejać linki.

Gość petrapoli2
Ja używałam Epiduo kilka dobrych miesięcy temu i powiedziała bym bardziej że skórę mam młodziej wyglądającą:)

Gość marryy29
Epiduo jest świetny, to jest bardzo dobry lek polecam!

Gość gość
PRZESTAŃ SPAMOWAĆ TYM EPIG000WNEM! :o

Gość tamja
A czemu ma nie pisać to bardzo dobry lek na trądzik sama używałam i mogę tylko dodać że za naprawdę małe pieniądze można szybko sobie pomóc tylko wizyta u dermatologa jest konieczna. polecam.

Gość gość
przestań spamować tym epig000wnem i sama sobie odpisywać!

Gość gość
Też używam Epiduo, bardzo mi pomógł, ja polecam bo na prawdę warto w dwa miesiące może być po trądziku.

Gość gość
przestań spamować tym epiprzestań spamować tym epig000wnem i sama sobie odpisywać! przestań spamować tym epig000wnem i sama sobie odpisywać! przestań spamować tym epig000wnem i sama sobie odpisywać! przestań spamować tym epig000wnem i sama sobie odpisywać! przestań spamować tym epig000wnem i sama sobie odpisywać! przestań spamować tym epig000wnem i sama sobie odpisywać! przestań spamować tym epig000wnem i sama sobie odpisywać! przestań spamować tym epig000wnem i sama sobie odpisywać! przestań spamować tym epig000wnem i sama sobie odpisywać! przestań spamować tym epig000wnem i sama sobie odpisywać! przestań spamować tym epig000wnem i sama sobie odpisywać! g000wnem i sama sobie odpisywać!

Gość gość
A może jej porostu pomaga?

Gość gośćSonata
Zdecydowałam się na te tabletki IQFACE i był to naprawdę najlepszy wybór jakiego mogłam dokonać.Tabletki w ciągu trzech miesięcy poradziły sobie z każdym jednym pryszczem.A przebarwienia zdecydowanie bledsze.

Gość gość
Od miesiąca używam Epiduo i powoli pryszcze zaczynają schodzić jak tylko skończę leczenie dam znać i powiem czy na pewno tak dobry jak opisują.

Gość gość
Przestań SPAMOWAĆ tym epigóóównem!!! :o Przestań SPAMOWAĆ tym epigóóównem!!! :o Przestań SPAMOWAĆ tym epigóóównem!!! :o Przestań SPAMOWAĆ tym epigóóównem!!! :o Przestań SPAMOWAĆ tym epigóóównem!!! :o Przestań SPAMOWAĆ tym epigóóównem!!! :o Przestań SPAMOWAĆ tym epigóóównem!!! :o Przestań SPAMOWAĆ tym epigóóównem!!! :o Przestań SPAMOWAĆ tym epigóóównem!!! :o Przestań SPAMOWAĆ tym epigóóównem!!! :o Przestań SPAMOWAĆ tym epigóóównem!!! :o Przestań SPAMOWAĆ tym epigóóównem!!! :o Przestań SPAMOWAĆ tym epigóóównem!!! :o Przestań SPAMOWAĆ tym epigóóównem!!! :o Przestań SPAMOWAĆ tym epigóóównem!!! :o Przestań SPAMOWAĆ tym epigóóównem!!! :o Przestań SPAMOWAĆ tym epigóóównem!!! :o Przestań SPAMOWAĆ tym epigóóównem!!! :o Przestań SPAMOWAĆ tym epigóóównem!!! :o Przestań SPAMOWAĆ tym epigóóównem!!! :o Przestań SPAMOWAĆ tym epigóóównem!!! :o Przestań SPAMOWAĆ tym epigóóównem!!! :o Przestań SPAMOWAĆ tym epigóóównem!!! :o Przestań SPAMOWAĆ tym epigóóównem!!! :o Przestań SPAMOWAĆ tym epigóóównem!!! :o Przestań SPAMOWAĆ tym epigóóównem!!! :o Przestań SPAMOWAĆ tym epigóóównem!!! :o Przestań SPAMOWAĆ tym epigóóównem!!! :o Przestań SPAMOWAĆ tym epigóóównem!!! :o Przestań SPAMOWAĆ tym epigóóównem!!! :o Przestań SPAMOWAĆ tym epigóóównem!!! :o Przestań SPAMOWAĆ tym epigóóównem!!! :o Przestań SPAMOWAĆ tym epigóóównem!!! :o Przestań SPAMOWAĆ tym epigóóównem!!! :o Przestań SPAMOWAĆ tym epigóóównem!!! :o

Sama będąc nastolatką miałam bardzo duży problem z trądzikiem szczególnie źle czułam się w trakcie pobytu w szkole kiedy nie bardzo wiedziałam i miałam jak zakryć krostki. Stosowałam bardzo dużo preparatów i chodziłam do dermatologa który jak na złość nie mógł mi pomóc. Dopiero po jakimś czasie maści powoli zaczęły stosować ale tylko minimalnie zmniejszyły ilość krostek. Niedawno zdecydowałam się na leczenie trądziku u kosmetyczki i o wiele lepiej czuje się w swojej skórze i na pewno po kilku zabiegach widzę różnicę. http://www.beauty.com.pl/pl/leczenie-tradziku