Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanka Haftiego

Jadę w lutym na koncert Haftbefehla do Hamburga

Polecane posty

Gość fanka Haftiego

Ogromnie się cieszę, bo to według mnie najlepszy raper w Niemczech - ma świetne lekko leniwe flow, orientalne bity i ciekawe teksty. Mam zamiar puścić balon na scenę, bo oni podobno po koncercie zbierają ludzi, którzy dają im najlepsze prezenty. Jak uda mi się z nim chwilę pogadać i zrobić wspólne zdjęcie, będę najszczęśliwszą osobą na świecie. Proszę, trzymajcie kciuki, żeby mi się udało. Czyż nie jest cudowny? https://www.youtube.com/watch?v=wmmvAq0DupM

Gość fanka Haftiego
podobno po koncercie wybiera sobie kilka lasek i je rznie w hotelu w rytm swego fapowania

Gość fanka Haftiego
może to będę ja? ach .. się rozmarzylam

Gość fanka Haftiego
Podszyw spadaj ;/ Ja go cenię za teksty i flow i wcale nie marzę, żeby mnie wybzykał, bo mam chłopaka.

Gość Nikola z Niemiec
Polacy są bardzo zazdrośni o Turków, a sami latają na solarium, żeby się do nich upodobnić i wyganiają swoje blade dziewczyny na solarium, żeby przypominały Turczynki. Ja tam lubię Turków, są rodzinni, fajnie się z nimi imprezuje i nie lubią d****arskich kobiet. Nie ma opcji, żeby być dziewczyną Turka i sobie chodzić po mieście w miniówce i szpilkach. Przynajmniej w przeciwieństwie do Polaków nie chcą mieć dziewczyny d****** I uwielbiają naszą jasną karnację :) A Turczynki są zazwyczaj skromne i nie są tak wulgarne jak Polki.

Gość gość
A ja bym sie chetnie oddala takiemu turkowi bo kocham brunetow z ciemna karnacja ale nic poza tym bo jestem kobieta niezalezna i nie znioslabym ograniczen

Gość Tonny Montana
jak czytam takie wypowiedzi to noz mi sie w kieszeni otwiera. polka powinna byc z polakiem nie wiem co wy widzicie w tych ciapatych polmozgach

Gość gość
Do autorki Nie wiem co widzisz w tym haftbefehlu, on by wlasna matke sprzedal dla pieniedzy. Sa lepsi raperzy w Niemczech.

Gość Nikola z Niemiec
Tonny Montana, a dlaczego Polka powinna być z Polakiem? Żyjemy w XXI wieku, jest równouprawnienie i Polki mogą same decydować, z kim chcą być. Chyba po to właśnie uczyły się języków obcych, żeby poznawać obcokrajowców, a jeśli nie chcą być z Polakiem, to mają prawo być z kimkolwiek innym i nic Ci do tego.

Gość fanka Haftiego
Ja tylko napisałam, że się cieszę, że jadę na koncert, a tu zaraz kłótnia się zacznie Polaków rasistów i Polek ;/ Ludzie, więcej luzu.