Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie mogę znaleźć pracy od 3 lat :(

Polecane posty

Gość gość

albo jestem za stara i na zlecenie mnie nie chcą ( mam 27 lat i brak już statusu ucznia/studenta) albo nie mam grupy (orzeczenia o niepełnosprawności) albo nawet nie zaproszą na rozmowę kwalifikacyjną albo mam za małe doświadczenie zawodowe (3 lata przepracowane) (ale nikt nie chce mnie zatrudnić od trzech lat) albo rzekomo zaraz zajdę w ciążę Mam mgr administracji, w lutym kończę przygotowanie pedagogiczne, mam kurs kadrowo płacowy, prawo jazdy, kurs księgowy

Gość gość
p*****l to robota to głupota !

Gość gość
miasto 50 tys mieszkańców w odległości 80 km od miasta wojewódzkiego ( ale tam oferują najniższą krajową, to nie zarobię na dojazd codziennie po 160 km, a utrzymać się nie da tam z najniższej pensji) 20 km do miasta ok 40 tys mieszkańców 25 km do miasta ok 20 tys mieszkańców 10 km do miasteczka 15 tys mieszkanców

Gość gość
A jak z językami? Masz certyfikaty?

Gość gość
złożyłam dokumenty aplikacyjne do wszystkich urzędów, biur rachunkowości, szkół, przedsiębiorstw prywatnych, instytucji państwowych w moim i pobliskich miastach i nic.

Gość gość
język jedynie angielski, certyfikatu międzynarodowego nie mam, ale mam ukończony kurs angielski w pracy biurowej