Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Katolicy mają w Polsce zbyt wiele przywilejów !

Polecane posty

Gość gość

taka prawda, za bardzo sie rządzą, wtrącają gdzie tylko mogą. Morda w kubeł ! Religijnosc uprawiajcie w domach i kosciolach a nie na ulicy i w urzędach ! Przyjdą muslimy i bedziecie beczeć ze strachu :D

Gość gość
wole ich przywileje jak przywileje dla gejów lesb i innych p***bbbbów chorych na łeb

Gość gość
komuna juz byla, wiec podziemie katolickie jest dosc dobrze opracowane, zpomnialas/es? jak pzprowscy notable chrzcili dzieci na przyklad - tak zeby sie o tym nikt z kolegow nie dowiedzial?

Gość gość
Taaak, bo lesba Ci się wpieprza do łożka. Ja popieram autora, ostatnio rzygam już tymi katolibańskimi mordami. I nie piję do normalnych osób - tylko do tych co innym chca życie ustawiać przez np. manipulowanie władzami, wtrącanie się do podstawy programowej (A SAMO MEN NIE MA PRAWA SIĘ WTRĄCAĆ W LEKCJE RELIGII!)

Gość gość
Plujcie na Kościół katolicki. Nie będzie katolików, będzie Islam. A wtedy będziecie popylać z dywanami pod pachą i modlić się do Allaha 5 razy dziennie. Prawo sharija skróci niektórych o głowę. Wszelkie zboki albo wyjadą (tylko gdzie) albo skończą w ziemi. Wystarczy oglądnąć filmy z zakładanego obecnie Kalifatu. Meczet w Warszawie też już gotowy. Gdy będą mieć miejsce kultu, nic ich nie powstrzyma przed przyjazdem tutaj. Wtedy, z sentymentem wspominać będziecie katolików.

Gość gość
I to właśnie polaczkowa "wolność słowa" :D KAŻDY może się wypowiedzieć na jaki temat chce. To wolny kraj.

Gość gość
gość dziś nagle sie okaze ze islam jest aja ale metody sa be i katolicyzm byl lepszy?

Gość gość
pamietajcoe lewackie paly , ze Muslimy nienawidzą lewactwa a w ich religii miłosierdzia i przebaczenia nie ma

Gość gość
A jakie to przywileje mają katolicy w kraju, matołku? Przywileje to raczej mają homosie i czarni, nawet spojrzeć krzywo na takiego nie możesz bo zaraz padają oskarżenia o homofobię i rasizm.

Gość gość
Wszystkie religie świata są nic nie warte.

Gość gość
Ja przepraszam, to w kościele i mediach macie prawo ateistów, niewierzących itp opluwać (publicznie! Pan Oko np. ) a ja nie mogę mówić, że sobie nie życzę by jacyś agenci obcego państwa ingerowali w stanowienie prawa na terenie Rzeczypospolitej Polskiej?

Gość gość
Haha, proszę proszę moderacja poczuła się obrażona i usuwa posty. Macie wolność słowa :D Do sądu za obrazę uczuć religijnych mnie podajcie. Żenujące

Gość gość
komuszki jako agenci obcego państwa zsrrr mordowaliście a nie tylko ingerowaliscie i narzekaliście . a teraz wam zlosac bo ktoś na race daje a nie wam mało wam ze z ZUS pobieracie ubeczki horrendalne emeryturki. tu się wypiewrdzaja na forum wnusie i prawnusie ubweckie

Gość gość
gdyby nie te religie jełopie to byś po masło do sklepu spokojnie nie wyszła ! bo już na schodach za te 4 złote ktoś by ci tak naaajjjebał że zapomniałabyś jak masz na imię ! religie trzymają większość w ryzach ,wiara ma ogromny i korzystny wpływ na kształtowanie się morali ! Szybko byś zmieniła zdanie gdyby na świecie zapanował ateizm ! Oj szybko !

Gość gość
Taaak, najlepiej od komuchów wyzywać. Ja akurat z prlem mam mniej wspólnego od Ciebie ;) Po prostu nie możecie znieść, że ludzie zaczynają myśleć samodzielnie, przestają słuchać księży i chcą korzystać z praw nadanych przez Konstytucje RP która jest nadrzędnym i najważniejszym aktem prawnym w Polsce, a nie jakieś durne prawa wewnętrzne. Walkę o apostazję po Waszemu przegraliście w sądach ;)

Gość gość
Aaa, to nie kradniesz bo Ci bożek nie pozwala a nie dlatego, że pójdziesz do pierdla? :) Nie oceniaj innych po swoim rozumku. Gdy jest praworządne i sprawiedliwe państwo chamstwo i tak się nie rozpanoszy - popatrzcie na cywilizowane państwa o wysokim odsetku niewierzących.

Gość gość
ja nie wiem o czym co nie którzy tutaj piszą zupełnie nie rozumiem ! jak niby gdzie i kiedy jakikolwiek ksiądz mówił komukolwiek nakazywał jak ma żyć ?! skoro tak by było to k*****a pytam skąd od zawsze tyle rozwodów w PL morderstw dzieci nie ślubnych romansów itede ? kto wam dzieci niedorozwiniete takich pierdół naopowiadał ? a może naczytaliście sie propagandy debili w internecie i wasz mózg nie jest w stanie do samodzielnego logicznego myślenia nie bronię księzy ani koscioła bo ksieży nie lubię ale nawet jeśli byłbym zagorzałym katolikiem to żaden ksiądz nie byłby w stanie cokolwiek mi narzucić czy nakazać ! skoro wy twierdzicie że ktoś coś wam nakazuje w dodatku jest to osoba obca postronna...to tylko świadczy o was jacy jestescie p**dowaci i jak łatwo wami mozna sterowac :)

Gość gość
znasz rodziny tych ktorych komunisci w imie ideologii zakatowali? czy twoim zdaniem nalezy im sie za to pochwala?

Gość gość
Taaaak, to dzisiaj rydzyk "prawo mnie nie obowiązuje" wcale nie pyskował szefowi KKRT? biskupi nie wp*****lają się w prawo? Nie ma od z***bania dwustronnych rozmów na lini rząd-kk? x Co jakiś prowincjonalny księżulek mówi mam w d***e. Ale gdy lobbują przy rządzie to sory. Wy to tolerujecie i właśnie przez to mamy tak żenujący sejm- jedna wielka banda nierobów liżących kk d**e.

Gość gość
Co Ty k***a masz do komunistów? do prokuratury podaj jak wiesz, ze ktoś kogoś zabił i nie poniósł kary. Mówimy tu o niezależnym światopoglądowo państwie!

Gość gość
kolejny ból doopy durnego antyklerykałka, którego boli to, że ktoś z kim się nie zgadza może głosić co chce i kiedy chce oraz wtrącać się w politykę również - teraz każdy wtrąca się w politykę, dlatego tylko księża mają mieć zakaz? i takie lewaczki najgłośniej o "tolerancji" krzyczą

Gość gość
gość dziś Aaa, to nie kradniesz bo Ci bożek nie pozwala a nie dlatego, że pójdziesz do pierdla? usmiech.gif Nie oceniaj innych po swoim rozumku. Gdy jest praworządne i sprawiedliwe państwo chamstwo i tak się nie rozpanoszy - popatrzcie na cywilizowane państwa o wysokim odsetku niewierzących. xxx patrzymy i zastanawiamy sie dlaczego powiedzenie np. afroamerykanowi ze zachowuje sie jak burak jest uwazane za rasizm a przyznanie sie do wiary jest uwazane za cos wstydliwego

Gość gość
ach zapomnialem, mamy przeciez niezawisle sadownictwo :D dzis :classic_cool:

Gość gośćinka
A ja żyję wśród katolików, prawosławnych i muzułmanów i nikt nikomu nic nie nakazuje. Masz wolny wybór czy chcesz przynależeć gdzieś czy jesteś wierzący czy nie. Święta trwają cały miesiąc:) Bo najpierw katolickie potem prawosławne ja osobiście obchodziłam i te i te:) Nie czułam nigdy, że żyje w katolickim kraju, ponieważ u mnie jest pół na pół prawosławnych i katolików. Muzułmanie w bardzo malutkiej mniejszości. Nigdy nie czułam tego problemu, zawsze był wybór chcesz chodzić na religie chodzisz nie chcesz nie chodzisz. W szkole była religia katolicka i prawosławna:) Jak się jest z mieszanej rodziny to było i jest więcej wolnego szkole i w pracy :) A niech sobie będą te religie przynajmniej jest kolorowo:)

Gość gość
Kiedy czarny przestanie być bezkarny.