Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polscy faceci boją się gejów, bo sami mają ukryte w sobie homo skłonności

Polecane posty

Gość gość

to naukowo potwierdzony fakt, to tak jak z tym ze złodziej krzyczy najglosniej ZLODZIEJ, ZLODZIEJ ŁAPAĆ GO... Odwracają od siebie uwage, chcą wygladac na bardziej 'meskich'. Taka prawda. Tylko zakompleksieni ludzie z nudnym zyciem interesują sie zyciem innych

Gość gość
cos jak lewactwo krzyczy lapaj złodzieja czyli Kosciol. by odwrocic uwagę ze sam od 25 lat okrada wszystkich . wszędzie komuchy ubeki usadowione w radach nadzorczych. i innych bandach

Gość gość
Fundusz kościelny jeszcze więcej w tym roku kasy dostał. Usunąć wszelkie darmozjady z płac państwowych - i klechy i ludzi dyrektorów z zawodu. I do tego większość posłów :P x A co do tematu racja, proces szefa KuKluxKlanu to pokazuje :D Z transeksualistą z penisem uprawiał seks :D

Gość gość
też tak myślę po prostu się boją że są homo albo bi

Gość gość
wystarczy przejrzeć ogłoszenia, sporo jest homusiów, nawet byś nie pomyślał, że taki paker typowy ABS, któremu lepiej nie podskakiwać, szuka w necie uległych ;) Sama przejrzałam takie ogłoszenia z czystej ciekawości w moim miejscu zamieszkania i się za głowę złapałam, więcej ogłoszeń niż Pan szuka Pani ...