Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziś widziałam znajomą w MOPSie po jabłka haha

Polecane posty

Gość gość

Dziś rozdawali jabłka w mopsie i natknęłam się na taką znajomą co się zawsze wywyższała i w szkole lubiła się nad słabszymi pastwić. A dziś ta paniusia jak mnie zobaczyła nie wiedziała gdzie głowe schować. Nakazała jakiemuś facetowi zanieść jabłka do samochodu i odjechała :D Niech sie wstydzi stara rura.Niby biedna a autem się wozi

Gość gość
pewnie przykładna katoliczka z ciebie :( A ty co w tym MOPS-ie robiłaś? Pewnie też po jabłka?

Gość gość
Bo na razie jestem bez pracy a takie jabłka to zawsze jakiś ratunek. Ale zdziwiła mnie obecność tej laski. Są osoby co mają ukryte dochody a jeżdża na żebranine do mopsu. Nie wiem jak im nie wstyd. A potem nie wszyscy załapują się na jedzenie bo jak się przyjdzie o pare minut za późno to może zabraknąć

Gość gość
sama przyszłaś do MOPsu po jabłkach a ze znajomej sie śmiejesz?:o idz sie lecz hipokrytko

Gość gość
No i co autorko ? szczęście Cię rozdziera ? Jasne !, dlaczego taki nierób jak ty cieszy sie, ze ktoś ma gorzej..

Gość gość
Ja jestem taki,ze mam dochody a i tak biore z mopsu i nie jest mi wstyd. Pracuje,place podatki, to chce cos realnego za to miec. Nie jestem od placenia na innych. Aha i samochod to dzis standard a nie luksus, przy tych cenach nawet bezdomni maja.

Gość gość
bezdomni maja ,dobre

Gość gość
I przez takich jak ty ci ukryci bogacze zabiorą towar a dla tych naprawde biednych juz nic nie zostaje jak przyjdą o pare minut za późno! Ja taszcze wszystko na plecach a jak widze te wypasione fury pod mopsem to aż mnie krew zalewa

Gość gość
Oczywiscie,ze maja -spia w nich przynajmniej w moim miescie,nie jakies drogie,stare auta. Ja tez bogaty nie jestem,zarabiam nieco ponad 2 tys,na mieszkanie nawet mnie nie stac. Poza tym pisalem odbieram co moje, place podatki a tak naprawde nic z tego nie mam jak do mopsu nie pojde.

Gość gość
ja mam na 2 osoby miesięcznie 700 zł. Z tego musze opłacić rachunki i mieć na życie

Gość gość
To lekko nie masz ale za mieszkanie placisz grosze. Ciesz sie,ze ktos o Tobie pomyslal bo w mojej sytuacji bylaby tragedia,jakbys nie miala gdzie mieszkac