Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majeczka128

Separacja

Polecane posty

Gość majeczka128

Proszę o radę. Od paru miesięcy zastanawiam się nad złożeniem papierów o separacje, powodem jest hazard męża ma długi a ja nie chce ich spłacac, obiecuje wiele a nic nie robi żeby było lepiej mimo mojej pomocy w tym kierunku, mamy dziecko które tylko ja utrzymuje bo on wiecznie nie ma pieniędzy, sytuacja jest bardzo uciążliwa bo nie mogę na niego liczyc w żadnej sytuacji, pomału załamuje się tą sytuacją.

Gość gość
najlapiej od razu się rozwieść, po co sie w ogole zenilas z idiotą?

Gość gość
Nie wiedziałam że sytuacja wygląda tak źle bo mieszkaliśmy osobno a teściowie ukrywali ten fakt

Gość majeczka1288
Najgorsze jest to że drze na mnie gębe przy dziecku jak mu coś nie pasuje najczęsciej o to że mu każe odejśc wreszcie od kompa, wiem że to chore ale tak k....wa wygląda moje życie jestem wściekła najchętniej bym wyprowadziła się daleko jak najdalej, chciałabym sobie ułozyc życie, normalne życie:((

Gość gość124
Dziewczyno - to zrób to. Wyprowadź się, wyjedź, zacznij nowe życie. Nie czekaj, bo szkoda zycia.

Gość majeczka128
Właśnie z powodu braku pieniędzy nie mogę tego zrobic, po...ny ten świat, jestem załamana bo musze go codziennie znosic chce mu zrobic piekło takie jak on mi robi, dac mu nauczke żeby wreszcie zrozumiał że żone ma jedną i tylko ona tak naprawde jeste dla niego ważna, a nie ciągnący go w dół nałóg który niszczy nasze małżeństwo i naszą córeczke.

Gość majeczka128
Może ktoś z forum ma taką sytuacje w domu i wie co robic, moje gadanie rozmowy o leczeniu i o tym że byłoby lepiej gdyby skończył nic nie dają, jakby nie było córeczki juz dawno by to zostawiła, ale matka robi wszytsko dla dziecka nie chce jej odbierac tatusia:(((

Gość gość
Takiego tatusia ,którego długi to dziecko przejmie kiedyś po jego ,,nie daj Boże śmierci-pomyśl o dziecku i spadaj od niego .A najpierw zrób rozdzielność majątkową

Gość majeczka128
Dlatego rozważam separacje bo po niej też nie odpowiadam za długi męża, tyle że on sie nie wyprowadzi z mieszkania więc dalej będe miała to samo...

Gość gość
separacja jest po to, żeby zamknąć mu możliwość ożenku z inną!!! niby się rozeszli , ale on dalej jest żonaty więc wszystkim babom wara od niego - sprytne!

Gość gość
jakby nie było córeczki juz dawno by to zostawiła, ale matka robi wszytsko dla dziecka nie chce jej odbierac tatusia xxx ha ha ha ha ha ha ha ha następna co się "poświęca dla dziecka"

Gość majeczka128
Rozważam co by można jeszcze zrobic aby ratowac rodzine, a dla dziecka każda matka sie poświęci kosztem siebie oczywiście, za pare lat dziecko mi powie że nie walczyłam o to żeby miało pełna rodzinę? wtedy juz czasu nie cofne. Prosze wybrac inny temat jak to osobę wyżej wypowiadającą sie śmieszy. Mnie nie jest do śmiechu.

Gość gość
a dla dziecka każda matka sie poświęci kosztem siebie oczywiście, za pare lat dziecko mi powie że nie walczyłam o to żeby miało pełna rodzinę? xxx nie kochana za parę lat dziecko zapyta się ciebie czemu zniszczyłaś mu dzieciństwo, czemu skazałaś je na totalną biedę i czemu zmusiłaś do przebywania z uzależnionym ojcem

Gość majeczka128
Tak też może byc:(( tylko każdemu sie wydaje a odejdź i tyle niech sobie robi co chce, po separacji będzie walka o dziecko i mieszkanie bo on się nie wyprowadzi, i dalej to samo stres nerwy zamartwianie się wyzywanie mnie że to ja wszytsko niszcze, ja już też jestem kłębkiem nerwów a jak mnie zabraknie to moje dziecko nie wiem gdzie się podzieje.

Gość gość
no to skoro nic się nie zmieni to znoś wszystko, nic nie rób i zamknij twarz - w końcu jak napisałaś "matka robi wszytsko dla dziecka nie chce jej odbierac tatusia" a mnie się jednak wydaje, że chodzi o mieszkanie i kasę - bo nie masz nic i zapewne również nie pracujesz

Gość majeczka128
Pracuje mieszkanie jest nasze wspólne a tak jak juz pisałam mąż ma długi i je spłaca a na dom i utrzymanie daje mi grosze, ja płace większośc rachunków, o kase mi nie chodzi chce tylko normalnie wychowac córeczke w świętym spokoju nie patrząc wiecznie na męża który po pracy woli hazard a nie rodzine.

Gość gość
chcesz się uwolnić od niego bo masz od dawna chrapkę na innego..powiedz to otwarcie.Widziałam jak szedł do ciebie na noc.Nie zasłaniaj się córką.

Gość majeczka128
Tak wchodzi oknem i spi ze mną i mężem w jednym łóżku, hehe chyba coś piłeś z rana

Gość gość
Od kiedy do bloku się wchodzi oknem?

Gość gość
o kase mi nie chodzi chce tylko normalnie wychowac córeczke w świętym spokoju nie patrząc wiecznie na męża który po pracy woli hazard a nie rodzine. xxx aha! i ten święty spokój będzie po separacji jak będziecie razem dalej mieszkać, tak?

Gość majeczka128
"chce tylko normalnie wychowac córeczke w świętym spokoju nie patrząc wiecznie na męża który po pracy woli hazard a nie rodzine" z tego można wywnioskowac tylko to że nie pod jednym dachem z nim

Gość majeczka128
Ktoś ma jakąś mądrą rade dla mnie aby się nie wykończyc nerwowo:(((( napewno któraś ma takie piekło z domu bo coraz więcej osób teraz wpada w hazard.