Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Elliot91

Kobiece fochy

Polecane posty

Siema :) Mój problem polega na tym iż nie mogę poradzić sobie z kobiecymi fochami. Schemat jest prosty i powtarzalny: poznaję jakąś dziewczynę, spotykamy się raz, drugi i trzeci po czym ona zaczyna walić fochy i obrażać się o jakieś głupoty. Wtedy zazwyczaj kończę znajomość bo wiem że jeśli na początku są takie problemy to z czasem będzie jeszcze gorzej. Dwa tygodnie temu poznałem dziewczynę, na trzecim spotkaniu się przelizaliśmy, wydawało się że wszystko idzie w dobrym kierunku po czym ona zaczęła walić fochy i stosować jakieś gierki co mnie do niej zniechęciło i jej podziękowałem. Czasem mam wrażenie że nie ma normalnych kobiet, tylko same takie które się obrażają o byle g****o ;/

Gość gość
większośc kobiet tak ma, trzeba mieć na to wyjeebane

Gość gość
Tez tak mam, nienawidze fochow i tez od razu takiej dziekowalem. Ale znalazlem taka ktora mowi o co chodzi i sie ozenilem...10 lat temu. Sa bezfochowe ale malo ich,jednak warto poczekac :-)

Gość Foszek
bo kobieta myśli ,że facet wszystkiego co ona myśli powinien się domyśleć hahhahha a facet jak nie ma wyłożone kawę na ławę , to nie wie o co chodzi. Wiem co mówię sama jestem takim fochem XDDDDD

Gość gość
No wlasnie i taki ktoremu nie chce sie zastanawiac olewa,bo rozsadny czlowiek umie powiedziec w czym rzecz

Gość gość
" umie powiedziec w czym rzecz " Jak umie powiedzieć, to po co się fochać:)

Gość gość
Nie zrozumiales/las co napisalem