Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spotykam sie z mezatka, ktora..

Polecane posty

Gość gość

pochodzi z Pakstanu. Ona ma 19 lat, ja 21 i studiuje w Anglii. Ona ma meza z Pakistanu, sama jest Pakistanka. Dziewczyna sypia ze mna, wiem ze to jest chore bo ona jest innego wyznania i w dodatku ma meza, ale jakos nie potrafie tego przerwac. Myslalem o tym, zeby z nia uciec np do Australii albo do USA. Czy to wogole ma sens czy lepiej dac sobie spokoj? A co jesli jej maz sie dowie? Boze, po co ja to pisze. Chce sie tylko wygadac

Gość gość
daj sobie spokoj, wyladujesz bez glowy:D

Gość gość z Pakiastanu
Jej mąż właśnie się dowiedział. Powiedział. że za zdradę up******i ci łeb maczetą.

Gość gość
:) Ale mieszkamy w Anglii, a nie w Pakistanie:)

Gość gość z Angli Pakistańskiej
Sama się przyznała, mąż poszedł po maczetę. Krew się poleje za zdradę.

Gość gość
jak zajdzie w ciaze, to nawet nie bedziesz wiedzial czy to Twoje, czy męża ciapaka

hej:) słuchaj ja uważam że lepiej dać sobie spokój, zastanów sie czy warto i czy naprawdę Ci na tej dziewczynie zależy,czy głownie chodzi tylko o sex ,czy jesteś w stanie poświecić dla niej wiele a może nawet i wszystko, zastanów sie dobrze dopóki jej mąz jeszcze nie wie możesz to przerwać, jesli ona nie jest z nim szczesliwa powinna odejść od niego chociaż powiem szczerze nie wiem jakie w Pakistanie jest prawo i czy tam zdrada męża jest karana no niewiem ale gdzies slyszalam ze takie kobiety fatalnie są traktowane pozniej ja bym odpuściła jest wiele pieknych wartościowych kobiet i przedewszystkim SAMOTNYCH powodzenia:)

Gość gość
Mirela89 - wlasnie zalezy mi na niej i to bardzo. W Pakistanie z tego co mi mowila to kobiety sa bardzo zle traktowane, no ale jestesmy w Europie nie w Azji. Kurcze nie wiem sam, widzialem jej meza - oblesny jest i jeszcze w takiej sukience jak z przescieradla lazi.

zastanów sie czy chodzi tylko o sex czy naprawde Ci na niej zależy czy byłbyś w stanie poswiecic dla niej wiele a może nawet wszystko? Pakistan to nie Anglia wiec chociaż niewiem jak tam prawo działa to słyszalam ze za drade meża są surowe kary dla takich niewiernych kobiet, dopoki on jeszcze nie wie możesz to przerwac. mnóstwo jest pieknych interesujących kobiet i przedewszystkim SAMOTNYCHHH:)

to powiem Ci że jesli naprawde Ci na niej zależy a jej na Tobie to przesledz poczytaj dowiedz sie jak to prawnie wygląda taki rozwód czy sie da wogóle a jeśli sie nie da to chyba tylko wspólna ucieczka bo juz niewiem:)

Gość gość
No wlasnie wedlug prawa angielski ona moze wziac rozwod. Ale boi sie, ze jak powie o tym mezowie, to on ja zabije.

ty sie pointeresuj dobrze jak to z tym rozwodem jest no i jesli zdecydujesz sie z nią byc to no jest szansa że jej mąz bedzie chcial sie zemscic na niej może i na tobie musielibyście byc nie rozłączni i tak jak mowie najlepiej uciec chodz wiesz to tez zalezy jaki charakter ma ten facet jesli uciekniecie to no niby git ale ona prawnie dalej bedzie męzatką

Gość gość
no wiem, planujemy wyjazd do Austalii lub USA

Gość gość
Jezeli jej rodzina sie dowie to ja wywioza do Pakistanu i tam zabija tzn oficjalnie zostanie porwana/zniknie bez sladu a po prostu rodzina ojciec/bracia ja zabija zeby oczyscic honor rodziny W takich sytuacja to nie maz morduje tylko wlasnie rodzina dziewczyny bo jej niewiernosc jest skaza na ich honorze. Radze ci bardzo uwazac jezeli ja naprawde kochasz to ucieczka jest jedyna szansa Musicie poszukac jakiejs organizacji kobiecej pomagajacej muzulmankom, ktore chca odejsc od meza Ale cala ta sytuacja to juz nawet nie igranie z ogniem ale ze smiercia...

Gość gość
gość dziś No nie nie bedziemy szukac zadnj organizacji, zastanawiam sie jedynie czy - lepiej jak sie rozwiedzie z mezem. Czy moze jak ucieknie ze mna jako mezatka do Australii?

Gość igraniezogniem
Chcesz skonczyc z twarza oblana kwasem i twoja dziewczyna zakopana na jakims pakistanskim zadupiu to dalej podchodz do tego po gowniarsku czlowieku ona zdradza meza i to z niewiernym nie ma w tej kukturze wiekszej zbrodni, popelnionej przez kobiete To, ze jestes w Europie znaczy dokladnie nic w sytuacji kiedy jej rodzina odkryje prawde Dlatego radze wam poszukac jakiejs pomocy A ucieczka bez rozmowy z mezem jest najlepszym rozwiazaniem gowniarskim mozna sie rozwiesc na odleglosc Jak jej maz sie dowie o tym, ze ona chce rozwodu to mozesz byc pewien, ze ona juz nigdy nigdzie w zyciu nie wyjedzie poza Pakistanem. Moja najlepsze przyjaciolka byla zona Pakistanczyka...

Gość gość
Noo to wyjedziemy do Australii, ona mówi swojemu mężowi że chodzi na uczelnie, a tak na serio spotyka sie ze mna po kryjomu.

Gość gość
a mozliwy jest rozwod na odleglosc?

Gość gość
Po twoich ostatnich komentarzach wnioskuje, ze to prowokacja albo jestes po prostu tepym gowaniarzem bez pojecia o swiecie Ja sie w kazdy razie zmywam Adios

Gość gość
jak to jest posuwać ciapatą? ;)