Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy zdam na pewno prawo jazdy jak jestem w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 8 miesiącu prawie czy mam pewność ze zdam prawo jazdy bo instruktor mi odpuści? Chyba nie ma wyjścia bo takiej kobiety denerwować nie wolno wiec ma wyjście? Egzamin mam za tydzień i szukam juz auta do kupna, w sumie juz z jedną panią sie umowilam na obejrzenie bo jak za tydzień zdam to bede gotowa :-) a instruktor wyjścia nie ma na moj stan błogosławiony , czy wjade w wtyczkę czy zle zaparkuje to nie odmowi.Chynba w ciąży trudno nie będzie?

Gość gość
nie licz na to. Teraz na egzaminach są w autach kamery więc nikt się nie będzie podkładał z powodu twojej ciązy.

Gość gość
będzie tak samo jakbyś nie miała brzucha. uwierz mi :) i jak wjedziesz w słupek to wylecisz jak każdy.

Gość stuknijsiewleb
ale pierdoły opowiadasz jestem pewna ze to prowo bo inaczej nie wierze że tacy głupi ludzie chodzą po tym świecie :/

Gość buahahaha
Idź do sklepu i nie płacąc wynieś ile się da. Pracownicy nie wezwą policji w obawie przed zdenerwowaniem ciężarnej.

Gość gość
A co ty poza prawem czy co? Ciaza nie jest gwarantem ulgowego traktowania w takich sprawach. Mozna Ci ustapic miejsca w autobusie ale nie dac prawo jazdy jak nic nie umiesz.

Gość gość
Dobrze ze umowilas sie z ta baba od samochodu jeszcze jak w ciazy jestes, mozesz odjechac bez placenia bo przeciez nie mozna denerwowac ciezarnej:D

Gość gość
prowo. ale istnieją takie durnoty, które ciążę traktują jako stan ciężkiej choroby i pomoc w uzyskaniu wszelkich możliwych ulg, zwolnień i przymykań oka. na szczęście lekarze już coraz mniej chętnie wypisują L4 od 4 tygodnia ciąży, w wordoskich samochodach są kamerki. nikt nie pójdzie pani na rękę.

Gość gość
No tak, na mur beton zdasz, samochód kupisz w promocji 50% taniej a do tego prawo jazdy na drugie dzień dostaniesz. No zapomniałam, że aby cię nie denerwować będą też zamykać ulice i czerwony dywan rozwijać gdy tylko wyjedziesz na ulicę. :D :D

Gość gość
Za samochód kupuje za gotówkę kretynko taką jaka była w ogłoszeniu. Jesteście chore! W sklepie place za zakupy. Ale proste ze będąc w stanie blogoslawionym inaczej sie kobiety traktuje. Więc nie badzcie zazdrosne.

Gość gość
a teraz wszystkim nam naśmiewającym się z autorki (o ile ta się zdenerwowała) zalęgną się w domach myszy :-)

Gość gość
ja mam dwa koty, więc nie widzę problemu :D

Gość gość
Ojjj chyba slyszalam myszy!!!!

Gość gość
no tak, jesteśmy zazdrosne, że same na to nie wpadłyśmy ;-) i jak debilki uczciwie uczyłyśmy się, żeby zdać wszelakie egzaminy. Mam nadzieję, że nie studiujesz medycyny bo zaczynam się bać.

Gość gość
oczywiscie ze zdasz, nawet nie musisz isc na egzamin, przeciez jestes w ciazy:D Ja to juz od zobaczenia dwoch kresek jezdze buspasem, a jak zajety to chodnikiem, w koncu jestem w ciazy to nie moge sie denerwowac staniem w korkach czy na czerwonym swietle. Jak mnie policja zatrzymuje to tylko pokazuje im tescik i jeszcze mnie na sygnale odeskortowuja, przeciez nie wystawia mandatu ciezarnej bo bym sie zdenerwowala i naslala na nich szczury:D PS: tez mi sie myszy zalegna czy dwie ciaze sie zeruja?;D

Gość gość
Dziewczyno, weź się nie nadymaj tak bo pękniesz. Na żartach się nie znasz? Forów na egzaminie nie będzie, bo w każdym samochodzie egzaminacyjnym jest system kamer więc nikt nie będzie się nadstawiał abyś ty się nie stresowała.

Gość gość
do gość dziś Nic się nie zeruje :-) Ten, który błogosławi autorkę nie zna litości ;-) Kupuj trutkę.

Gość gość
Ja w czasie ciąży byłam 5 razy na egzaminie,ostatni raz 2 tygodnie przed terminem a prawka nie mam do dzis.Dodam,ze dziecko ma już 2,5 roku:D Nie zliczę ile razy już podchodziłam ale uzbierałoby się juz na całkiem fajne autko:)walczę dalej,kiedys się uda....chyba...

Gość gość
Do gościa wyżej: nie mówię tego złośliwie ale skoro tyle razy się nie udało, to lepiej dla Cibie i dla innych aby się nigdy nie udało. Nie każdy ma dryg do prowadzenia a posiadanie prawka nie jest niezbędne do życia. A Autorka prowokuje, nie ma bata żeby tak durni ludzie istnieli.

Gość gość
No i tu się mylisz bo mnie prawko jest niezbędne do życia.Od dwóch lat mieszkam na zadupiu gdzie psy doopami szczekają więc bez prawka ani rusz,ciągle jestem uzalezniona od męża a do przystanku mam prawie 3 km bez chodnika.Z dzieckiem średnio mi się taka wyprawa podoba.Zawsze mam te same błędy:samochód gaśnie przy ruszaniu albo pierniczą mi się z nerwów kierunki,koles mówi w prawo a ja jadę w lewo albo na odwrót.Gdy jeżdżę sama z mężem w mojej metropolii to luzik ale przy egzminatorze strasznie sie stresuję i wszystko idzie w łeb.Znam kobietę,sąsiadkę mojej mamy,która zdała za pierwszym razem i niedlugo potem spowodowala wypadek.Ona cała ale kobieta z drugiego auta jeździ na wózku a ta placi jej dożywotnią rentę przez co musiała wyjechcać za granicę żeby dac radę jej płacić.To,ze ktos zdaje za pierwszym razem czy nawet za trzecim nie oznacza,ze potrafi jeździć.

Gość gość
A dlaczego niby ta sąsiadka mamy co zdała za pierwszym razem musi płacić dozywotnią rente, oc nie wykupiła, pijana jechala, uciekla z miejsca wypadku??

Gość gość
Nie wiem,tak ustalił sąd i babka do końca życia ma sytuację nie do pozazdroszczenia.

Gość gość
''Do gościa wyżej: nie mówię tego złośliwie ale skoro tyle razy się nie udało, to lepiej dla Cibie i dla innych aby się nigdy nie udało'' Nie mowisz zlosliwie, ale glupio, opierajac sie na prywatnych wierzeniach i przepowiedniach. To, ze komus nie idzie, gdy mu sie patrzy na rece nie oznacza koniecznie, ze nie bedzie potrafil samodzielnie prowadzic. Niektorzy ludzie zawalaja nie z braku umiejetnosci jazdy, a dlatego, ze nie potrafia poradzic sobie ze stresem egzaminu, ktory zdaje sie raz w zyciu.

Gość gość
Wiadomo jak zrobisz jakiś potężny błąd to Cię nie puszczą dalej, bo to wszystko widać.. Ja rodzę za 3 tyg. Egzamin miałam 2,5 msc temu. Jeśli dobrze pojedziesz to zdasz wiadomo.. Ja jechałam dobrze, ale jak było zadanie zatrzymanie się we wskazanym miejscu nie dosłyszałam gdzie mam się zatrzymać, a słyszałam, że jak egzaminator wciśnie pedał sprzęgła to zapala im się lampka, a jak wciśnie gaz to nie... I jadąc ona mówi do mnie tu, tu, tu i zaczęłam hamować, ale poczułam, że ona już zdążyła zahamować... Czyli mi pomogła, żebym zdała :D A brzuch już miałam widoczny ;) Wiadomo, że jak bym zrobiła coś co pokaże im się na kamerze to mnie by nie puściła ;p

Gość gość
Przepraszam, a jak wciśnie hamulec, nie gaz ;p