Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miłka13

Dla mam które mogą swobodnie popisać i pożartować

Polecane posty

Gość miłka13

Dziewczyny,zapraszam na pogaduchy :-)

Gość gość
Hej miłka,ja to juz mam dosyć tematu pana arkadiusza ;-) ta wredna ma przekichane,uwziął się a nią na maksa!

Gość miłka13
No i na dodatek bez przerwy grożą jej no żenada,tego jeszcze nie było ale szkoda nerwów.

Gość gość
Boję się aż cała z nerwów chodze i wszystkie pazury poobgryzałam dzisiaj chyba nie usne ze strachu :-(

Gość miłka13
Nie bój się bo nie masz powodu, kochana przecież widać że ich to bawi dlatego straszą wredną i anoniowe ;-) ja nie mam zamiaru się bać napisałam to co myślałam i tyle w temacie :-) Najwyżej pujdziemy rowy kopać,albo na kamieniołomy nas wyślą hehe w najgorszym przypadku krzesło elektryczne ;-)

Gość gość
O boże a ja tak sie boje,jakie krzesło elektryczne? :-( a jak nas zamkna a jam mam małe dziecko. dzisiaj sie pomodle jak nigdy.

Gość miłka13
Zaparz sobie meliske,nie panikuj,czytałam co sie dzieje na fb Lilki i widze dalej to samo ehhh, z tym krzesłem żar,t co ty na żartach się nie znasz? wyluzuj bo dzieciatko czuje zdenerwowanie mamy :-)

Gość gość
miłka jesteś? też byłam i czytałam i boje sie jeszcze bardziej

Gość Ile można 31
Dziewczyny,a tam dalej durna dyskusja i widze że juz chyba nie macie sił tam się wypowiadać tak jak i ja normalnie smiech na sali

Gość Ta wredna
ja nie mam sobie nic do zażucenia a pan arkadiusz mnie tak

Gość miłka13
Dziewczyny,luz! i faktycznie ktos sie bod ciebie podszywa TaWredna Mój mały już po kapieli,teraz butla i do 18 zabawa mam nadzieje ze mi dzisiaj da pospac bo to był dzień pełen wrazeń! ;-) gosciu i jak przeszło ci juz? nie zamartwiaj sie najwyzej zamkna nas na 30 lat hehe za wyrazenie swojego zdania.

Gość gość
kobiecinki dokładnie po co sie martwić wszystko olać jednym słowem bo mi juz na ten temat sie na wymiciny zbiera***