Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1borgia

blokada dziala

Polecane posty

Gość 1borgia

czesc kardiologu, popatrz jakie delikatne dzialania. ze niby co zlego to nie ja, hahah jedynie wateczek, niczka i ip nalezalo chwilowo przyblokowac, (Prosimy zapoznać się z Netykietą. Nie możesz pisać do 19:25 Wyjaśnienia: forum.abuse@gazeta.pl.) bo o masowym codziennym mordowaniu nie moze byc mowy. tak, masz racje. po takich momentach (jak dzisiejszy widok) nic nie wprawia mnie w lepszy humor jak wizualizowanie jej (czy te cyce na 1 stronie to jej przed 20 laty?)- czyli jej otluszczonego przepoconego ciala, niedomytego, niedokremowanego, jej opuchnietych z braku ruchu nog, stop i kostek. jej obgryzionych do krwi paznokci, zaniedbanych za dlugich do jej twarzy wlosow o zasuszonych rozdwajacych sie koncowkach, ktore latami nie widzialy ani nozyczek ani fryzjera. och i te jej wieczne ubolewania o zdradzie, jeki o oszustwach, ruszanie düpa na kazdy jego wpis w jakimkolwiek miejscu, do ktorego tylko przykustyka. cos ten mopsik silny jest, ze "maciore" (cytuje wlasne jej slowa) potrafi uciagnac w inne miejsca? herkules! i toczy sie maciora i kula, i weszy, i szuka, i obrzuca obelgami, gdy wpisy lub obecnosc nie po jej mysli. nieee, ona nie jest chora, jest jak najbardziej zdrowa i funkcyjna. to nie ja juz tylko biedna przesladuja, oszukuja. to ona przyjela znane sobie metody dzialania sbecji. ona smie nam zarzucac jakas przeszlosc kgb? kardiologu, ten temacik lubie najbardziej. czyzby od wlasnych rodzicow wiedziala jak dzialaja sluzby i jak mozna wyjezdzac z kraju, gdy inni nawet nie mogli wyrobic paszportow? ona zarzuca nam czy ekkiemu jakas przeszlosc nie majac najmniejszych podstaw? ten smiec, zlodziej cudzej wlasnosci, radykalna ssmanska prawicowka, uposledzona w emocjach i kontaktach spolecznych, bezrobotna od 13 lat? ktos taki nam cos zarzuca? no wez, prosze cie. borgia jestem zablokowany tylko do 19:35 a co potem? lepiej w dwojke sie przygotujcie i mnie zablokujcie wszystkimi silami inaczej moge wrocic i wsadzic piesc w w jej zwiotczale piszdzisko (w gumowej rekawiczce, fuj), wiec lepiej niech bedzie czujna i profilaktycznie lepije zablokuje, bo cos mi ta wstepna delikatna blokada nie pasuje do jej skürwialego charakteru. buzka! borgia

Gość gość
łoł.... Jakiś nowy uczestnik chyba.

Gość gość
Lubię w kuchni na barku.... Fajne cyce :D

Gość kardiolog z innego miejsca
zakoncze dowc**em: doświadzcenie Młody nauczyciel i stary idą razem na lekcję. Młody - stosy kserówek, teka wypchana książkami, dziennik w zębach. Stary idzie na luzaka, niesie tylko klucz od sali. Młody mówi z podziwem: - No no, po tylu latach pracy, to pan ma to wszystko w głowie? - Nie synu, w d^^ie... pozdrawiam i pa!

Gość gość
przetlumaczy ktos?:D

Gość gość
też nie rozumiem o co chodzi ale niech tam. niech im będzie :-)