Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnapotrzebujepomocy

Rodzice się mną nie interesują

Polecane posty

Gość samotnapotrzebujepomocy

Jestem nastolatką , chodzę do liceum. Mam chłopaka i w zasadzie jestem szczęśliwa. On daje mi wszystko. Oczywiście mówię o miłości , gdyż jestem osobą bezinteresowną i nie potrzebuje rzeczy materialnych. Ostatnio zrobiłam sobie z nim zdjęcie i wstawiłam na fb. Całował mnie na nim. Osobiście nic nie pokazałam na tym zdjęciu , a mama powiedziała , że robię z siebie kur*. Ojciec stwierdził , że teraz to , a później pokaże więcej.. Porównali mnie z osobą , z którą tak naprawdę nic mnie nie łączy , ponieważ jestem porządną dziewczyną i nie mam nic sobie do zarzucenia. Rodzice się mną nie interesują. Nie pytają co u mnie , nie rozmawiają ze mną. Obecnie już 5 dni po awanturze ostatniej przez to zdjęcie. Gdyby nie mój chłopak to tak naprawdę jestem sama. Czuję się samotna . Jest mi przykro i ciągle chce mi się ryczeć. Mama już mnie wyzwała w tym domu od wszystkiego.. Przyzwyczaiłam się , że tak mnie traktują.. Jednak ostatnio zabolało mnie to co powiedzieli.. Nie wiem co robić. Chciałabym się wyprowadzić już i zacząć swoje życie. Teraz czuję się jak intruz w domu , jakbym przeszkadzała wszystkim. Za 7 miesięcy będę mieć 18 lat , ale co mi po tym jak nie zarabiam i nie mam dokąd iść. Jest mi ciężko .. i sama nie wiem co zrobić..

Gość gość
przede wszystkim nie wrzucaj zdjec na pejsbuka bo to nigdy nikomu w niczym nie pomoglo a to co tu piszesz wydrukuj rodzicom i zostaw w kuchni na stole