Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skończcie krytykować te biedne psy.

Polecane posty

Gość gość

Jak takie psychicznie chore, macie swoje zdanie i nie dacie sobie nic powiedzieć. Wam przeszkadza pies w parku, a mi wasze wrzeszczące bachory. Pies bez powodu nie atakuje, nauczcie dzieciaka, że cudzego psa się nawet nie woła a dotyka tym bardziej. Przeszkadza wam załatwianie się psa a bachory ciągle są "wysadzane" pod jakimś drzewkiem. Pies to nie potwór i śmieszy mnie przerażenie przewrażliwionych ludzi na widok większego psa ;) I denerwuje wyciąganie łap przez dzieciaki do mojego Golden Retrievera , co z tego że rasa przeznaczona do dogoterapii i nie zrobi nikomu krzywdy, nie życzę sobie i tyle - nie raz zwracam uwagę że ma wziąć ktoś ręce z mojego psa bo należy wcześniej zapytać. Pozdrawiam

Gość gość
Kocham psy .Mam psa i będę miał .Ale goldeny są jakieś takie pedałowate :-(

Autorka ma racjè, popieram! Psy to zwierzèta, zywe stworzenia, a nie jakies bezpańskie zabawki, które kazdy moze dotknąc, macac, czochrac.. Psy bronią swego własciciela, są wobec niego lojalne, dla nich kazdy człowiek, duzy, mały, moze byc potencjalnym zagrozeniem, dla własciciela i nich samych. Wymogi zdrowego rozsądku i kultury nakazują trzymanie dystansu wobec obcych psów, niewazne jakiej rasy.