Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zdrada

Polecane posty

Gość gość

Wiecie co glupoty opowiadać ie. Jak facet zdradzi raz to i pójdzie z kolejną. Ja ze swoim spędziłam 13 lat.JAK pierwszy raz pisał mówił ze to pomyłka i żałuję. DAŁAM mu szansę jednak była kolejna kobieta z czata i następna. POJAWIAŁY się jsk mieliśmy problemy. Przez chwilę był spokój a po oświadczynach przy małych problemach pisał z kolejną a na koniec mnie zostaił bo stwierdził że nie lubi problemów i chce być singlem.A co się okazało pisał już z kolejną

Gość gość
co Cię tak k***a śmieszy ?

Gość gość
Taki przystojny że w kobietach przebiera, czy to kobiety takie łatwe?

Gość gość
Nieprawda, moj maz sie zauroczyl dziunia z pracy, ale ja bylam wtedy wredna, czepialska zolza. I co? Opamietalismy sie oboje, od tego czasu minely 3 lata a my zakochani w sobie jak nigdy, juz nie ma JA, jestesmy MY i przeciwnosci losu bierzemy na klate wspolnie. a naprawde mielismy wtedy kryzys na calego, jakie padly slowa, to nawet teraz mi wstyd, jak sobie przypomne, jaka ksiezniczke poy****a zgrywalam. Cizia okazala sie lekiem na cale zlo w naszym malzenstwie. Mi pokazala, jakiego fajnego faceta moge stracic, a mezowi uswiadomila, ze naprawde kocha mnie, tylko pogubilismy sie. Nie boje sie zdrady, jestem pewna siebie i oboje teraz pielegnujemy nasza milosc i wspolnie idziemy przez zycie.

Gość gość
Zauroczył się w "dziuni z pracy" bo byłaś czepialska? :D Zrobiłaś mi dzień. Kurwiarz jest k****arz, natury nie zmienisz:)

Gość gość
No tak, Ty przeciez wiesz lepiej, prawda? Opisalam swoje doswiadczenia, ale jak to sie mowi? -wyjatek podkresla regule?

Gość gość
ale kretynka zauroczyl sie w dziuni , posuwal inna i w d***e cie mial

Gość gość
Pani od "dziuni" wierze.Pocieszycielek jest na kazdym zakrecie. Powiedzialabym, ze po 30-tce wsod samotnych Pan przybywa ich , jak grzybow po deszczu .Wystarcza ciche dni , awantury i kryzys gotowy.Oczywiscie , co silniejszy moralnie facet to mniejsze ryzyko pojawienia sie "dziuni" ale lepiej unikac takich konfliktow , przedluzajacych sie cichych dni . Lepiej w atmosferze zrozumienia rozwiazywac na biezaco problemy zwiazku . Czy zdrad jest cecha wrodzona czlowieka? Ja uwazam , ze nie . Okolicznosci , bezmyslnosc, glupota , brak przewidywania konsekwencji ,Alkohol czesto w ten sposob rujnuje zwiazki . Ale moze sie myle , moze sa tacy popaprancy zyciowi , dla ktorych bez nowych podniet zycie jest nudne . Ale raczej chyba to sa "nalogowcy",ktorzy powinni sie leczyc . Moze autorko o takich piszesz :-) Elena