Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego polscy faceci nie podrywają kobiet na ulicy ?

Polecane posty

Gość gość
szczegolnie trzeba rwac basie z krk latwe sa:D

oczywiście nieznajomość prawa ble ble ble nie zwalnia od odpowiedzialności za jego łamanie:)

no dobra nie będę cie dekonspirował. Ile ma lat i jak wygląda.? przypominam, że składanie fałszywych zeznań jest karalne do 3 lat pozbawienia wolnosci a w tym przypadku śmiercią:)

no i zgdnie z kafeteryjną logika skoro się nie przyznał to własnie sie przyznał. Pozdrawaimy szczęśliwego aczkolwiek delikatnie już znudzonego małżonka:)

chcesz z nią rozmawiać na priv a wstydzisz się zapytać o maila? no nie wiem czy tak od razu na głęboka wodę to dobry pomysł:classic_cool:

cholera nie byłem na to przygotowany....:classic_cool: czemu tak epatujesz tym moro? moro słuzy do tego, że epatować sobą jak najmniej;)

Gość Argen
No teraz to już naprawdę idę. Zaraz mi bateria padnie w fonie. Bywaj, Gameover.

Gość gość
Po co? I kogo?

Gość gość
polscy faceci wola zakladac tysiace tematow w necie "szukam ..." i przegladac latami profile na portalach randkowych niz odezwac morde do czlowieka obok, zalosne polaczki:D

Gość gość
taaa jak sie odezwalem do dziewczyny na ulicy to mnie splawila i narobila wstydu jeszcze, wiec to nie tak ze nie chcemy, tylko kobiety nie umieja dac dyskretnej odmowy

Gość gość
a jak niby ma wygladac podryw gdy jakis zupelnie obcy facet podchodzi do dziewczyny i mowi co ? To wyjdzie zenujacego desperata. Poza tym cala masa ladnych dziewczyn ma faceta i takie podrywanie to juz podchodzi czasem pod napastowanie. Nie daj boze jeszcze jakis patrol policji akurat bedzie przechdzoil to cie spisze i najesz sie wstydu ze zaczepiasz/napastujesz obce kobiety zboczencu :D