Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego polscy faceci nie podrywają kobiet na ulicy ?

Polecane posty

jaki znowu chwyt? poza tym ja uwazam ze twoje pojecie cwaniactwa jak wiele innych pojec ktorymi szafujesz ma sie jak kon do koniaka...

Gość gość
Bo kobiety w PL mają dziwny tok myślenia, jeśli jakiś obcy facet ją zaczepi i zaproponuje zawarcie znajomości, to ona od razu wizualizuje sobie tego faceta jako potencjalnego męża, partnera, kochanka i albo jej ów gość przypasuje i się zgodzi, albo odmówi i ucieknie... nie weźmie pod uwagę że taki facet może mieć ochotę jedynie z nią pogadać, napić się kawy, chcieć zwykłej znajomości, bez żadnych deklaracji czy zobowiązań, kobieta już na starcie myśli o małżeństwie, dzieciach i innych d**erelach.

moze chamsko podszedl do niej i cos powiedzial. ale jak podchodzisz i rozsadnie rozmawiasz to zwykle jest ok. czasem sie trafi ze gdzies sie spieczy czy akurat jest czyms zdenerwowana ale tak statystycznie to nie ma sie czego obawiac. zelazka z torebki nie wyciagnie.. ;)

Gość Gameover
Dlaczego polscy faceci nie podrywają kobiet na ulicy ? Bo to grozi wypadkiem:)

" Krucafuks11 dziś Bo ja tajemniczy jestem jezyk.gif Taki Don Pedro z Krainy Deszczowców smiech.gif I niech tak zostanie lapka.gif" X ch... a nie tajemniczy. naprawdę masz mnie za idiotkę?

Gość gość
Podrywają ale głównie podpici jegomoście i brzydale często bez zębów.

Zabawne to jest że nazywasz mnie stalkerem a ja nawet Twojego nr telefonu nie mam , chociaż znam maila ale nie korzystam :P Żaba , kiedyś pisałem tu pod innym nickiem , stąd wwirtualna znajomość a gdybym miał Cię za idiotkę to na 100% bym Ci o tym napisał :classic_cool:

"Żaba , kiedyś pisałem tu pod innym nickiem , stąd wwirtualna znajomość" seriooooo? gdybyś mi tego nie napisał, to myślałabym, że znamy się sexrandki.pl lub szukamsponsora.pl :P ufff, jak dobrze, że mnie oświeciłeś!!! :D "a gdybym miał Cię za idiotkę to na 100% bym Ci o tym napisał " wzajemnie :classic_cool:

Gość gość
Polaki wola umieszczac swoje zdjecia w necie, zeby cala polska widziala, ze desperacko szuka kobiety i nie widza tego, ze tym samym wystawiaja sie na widok i ocene innych a wstydza/boja sie itp odezwac do obcej, wola robic to na widoku myslac, ze ktos znajomy, z rodziny nie zauwazy, ze w necie szuka partnera i nawet nie musi o tym znajomym mowic, bo juz wiedza. Wiekszosc ludzi zamieszcza wiele info o sobie w necie, zeby inni mogli czytac, a maja jakies smieszne opory i dziwne niewytlumaczalne teorie, ze odezwanie sie, otworzenie geby przezd jedna obca osoba jest jakims ponizaniem sie, a siedzenie latami na portalach randkowych nie jest wiekszym ponizaniem sie?? ja spotykam facetow ktorych widze w necie na ulicy i nawet ochoty nie mialabym do nich podejsc, patrze na nich z politowaniem. 4 facetow z neta widzialam na ulicy, mijalam ich, zenada ze nie czuja sie jakby byli "posmiewiskiem", mysla ze sa anonimowi a tak naprawde jest wrecz przeciwnie. Ja bym sie wstydzila zamieszczac info i zdjecia swoje w necie i co gorsza szukac desoperacko w necie partnera, bo mam swiadomosc, ze np pojde do nowej pracy i tam bedzie osoba badz wiecej osob, ktore widzialo cos na moj temat. Naprawde nie trzeba mowic komus cos wprost twarza w twarz zeby inni cie oceniali. Mamy jakies zalosne czasy internetu dla ludzi z problemami, ktorzy nie umieja rozmawiac i zyc normalnie, wola "zyc w necie" myslac, ze nikt tego nie widzi, co pisza, wysylaja, co mowia o sobie, co za lekkomyslnosc i brak myslenia.

nie napisalam że to domena cwaniaczków, tylko że w Polsce robia to głównie cwaniacy, a przecież fajni faceci też by mogli, nie widzę przeciwskazań, ale to nie w ich stylu.

"ogólnie wydaje mi sie że normalny facet to raczej nie będzie zagadywał obcej laski na ulicy" może lepiej w ogóle nie poznawaj obcych lasek i ożeń się ze swoją siostrą, no bo jak to OBCĄ zagadywać na ulicy, w kinie, na koncercie, w kawiarni, bo to takie ZBOCZONE jest, żeby z ludźmi rozmawiać... tfu, nienormalne! najlepiej się w ogóle do ludzi nie odzywaj,. bo cię za dewianta wezmą. a jak laskę zapytasz o drogę do jakiegoś miejsca to przecież może zgłosić próbę gwałtu, buahahaha :D i czasem nie wyrwij się na przystanku z pytaniem: "przepraszam, czy autobus nr 64 już jechał?" bo jeszcze w twarz dostaniesz za ten desperacki podryw :D bossszzze, gdzie się wychowaliście? w dżungli?

Dzis jest tak, ze facet jak jak wartosciowy i wie o tym to nie bedzie sam zagadywal bo jak kobieta ma poukladane w glowie to sama do niego zagada.

Gość gość
ja bym nie miala nic przeciwko gdyby jakis kulturalny pan mnie zaprosil na kawe i ciastko i nie dalabym mu w morde ani nie pogryzla, nie traktowala jak kandydata na meza, ale jedyny "podryw" z jakims sie spotkalam na ulicy to byly teksty w stylu "fajna dupa!" z okna samochodu

"Dzis jest tak, ze facet jak jak wartosciowy i wie o tym to nie bedzie sam zagadywal bo jak kobieta ma poukladane w glowie to sama do niego zagada." Nie rozumeim tego toku rozumowania.

poza tym radziłabym też nie zdejmować słuchawek i nie odrywać wzroku od telefonu/tabletu, choćbyś miał przypiertolić tym głupim łbem w słup, bo jak podniesiesz wzrok a tam akurat KOBIETA pójdzie naprzeciwko? jeszcze pomyśli. że desperat i podrywa oczami. wstyd będzie.

Gość czternasta ze wzgorza
osobiscie nienawidze, jak ktos probuje mnie poderwac na ulicy, przystanku badz w centrum handlowym , co niestety zdarza sie czesto, czego btw.nie rozumiem. Wyzwala to we mnie irracjonalna agresje i jestem niemila, czuje sie bowiem w takiej sytuacji osaczona i niepewna.Ostatnio zachowalam sie szczegolnie chamsko, wulgarnie torpedujac wysilki podrywacza zagajajacego do mnie w sklepie.Potem bylo mi zwyczajnie wstyd.No ale coz, taka jestem.Nikt im nie kaze do mnie podchodzic, sygnalow wabiacych nie wysylam, sama do siebie bym nie podeszla, ale jak sa w desperacji to musza sie liczyc z nieprzyjemnosciami.

Gość gość
a mnie podrywa pewien pan adwokat, szczerzy się i uśmiecha, kiedy ciągnę mu kartę przez terminal na kasie, na koniec dziękuje i zapuszczę głębokie spojrzenie... taki miły sympatyczny człowiek:classic_cool: